Wimper extensions

 

Mooie, volle wimpers zonder ooit nog mascara te hoeven gebruiken. Wie wil dit nu niet?
Hierdoor heeft u altijd een open blik en gaat u nooit onopgemaakt de deur uit. Het scheelt u veel in tijd en heeft nooit geen last meer van uitgelopen mascara.
De wimper extensions zijn bestand tegen traanvocht, regen, transpiratie en water. U kunt er dus mee zwemmen, slapen, douchen en sporten.

Er zijn verschillende technieken:

One by one lash extensions

Dit is de techniek die vele mensen kennen. Er wordt dan één extension op één eigen wimper haartje geplakt. Dat geeft een heel natuurlijk effect, maar zorgt er ook voor dat er geen irritaties zijn. Het is dus absoluut niet de bedoeling dat de wimper extensions zeer doen! De extensions variëren in dikte en lengte, waardoor het voor jong en oud mogelijk is. Het is mogelijk om ze heel erg natuurlijk te plaatsen, waardoor het voordeel is dat u geen mascara meer nodig heeft, maar wel altijd mooi opgemaakt bent. Voor een wat opvallendere blik hebben we ook dikkere extensions, zodat de oogopslag voller lijkt. Bij de one by one techniek voelen de haartjes iets onnatuurlijker aan door de dikte van de extensions.

3D t/m 8D lash extensions

Bij deze techniek worden er 3 tot en met 8 haartjes als een waaier op 1 eigen wimper geplaatst. Hierdoor creëren we meer wimpers dan we van onszelf al hebben.
Wilt u een natuurlijk effect? Ga dan voor de 3D.
Wilt u de wimpers juist zo vol mogelijk? Kies dan eerder voor 4D – 8D. Hoe meer haartjes er op 1 eigen wimper geplakt kunnen worden, hoe voller het oogt. Deze extensions zijn nog veel dunner als bij de one by one techniek, waardoor het niet zwaarder is op de eigen wimper. Maar het ziet er wel voller uit.
Ook kunnen we verschillende lengtes aanbrengen en is er een keuze uit een natuurlijke en grove krul. Wij adviseren u graag welke lengte bij u past afhankelijk van uw wensen.
Deze haartjes voelen zo zacht aan, zodat u bijna niet voelt dat er iets op de wimpers zit.

Goed om te weten:
Voor het mooiste resultaat mogen de wimper extensions na 3 weken opgevuld worden, omdat de eigen wimpers een cyclus hebben van ongeveer 8 weken. In 8 weken heeft u dus weer een hele nieuwe bos met eigen wimpers. Gedurende de periode dat de wimper extensions erop zitten kunnen er zo nu en dan haartjes uitvallen. Daarvoor in de plaats komen ook weer nieuwe wimpers, waar wij met het bijvullen weer nieuwe wimperextensions op plaatsen.
De wimperextensions kunnen ook eenmalig gezet worden, voor bijvoorbeeld een vakantie, feest of bruiloft.

Is het slecht voor de eigen wimpers?
Nee, als de wimper extensions goed geplakt worden is het niet slecht voor de eigen wimpers. Als u er zelf veel aan gaat zitten en de wimpers eruit trekt is het natuurlijk niet goed voor de wimpers, maar ook dan komen ze gewoon terug. De wimper extensions horen niet zeer te doen. Als dit wel het geval is, zijn ze niet goed geplaatst. Kijk altijd goed waar u wimper extensions laat zetten.

Waarom kiest u voor Apparance?
Het is ontzettend belangrijk dat na elke behandeling de pincetten en andere werkmaterialen goed gesteriliseerd worden, waardoor alle bacteriën vernietigd worden zodat niets overgebracht kan worden naar volgende klanten. Bij Apparance vinden wij hygiëne erg belangrijk en zult u er altijd zeker van zijn dat u correct behandeld wordt.
Ook gaan wij voor kwaliteit. Wij plakken op al uw eigen wimpers een extension, zodat u mooie volle wimpers zal krijgen.
Verder gebruiken wij een minimale hoeveelheid lijm, zodat u geen irritaties gaat krijgen door klonten lijm. Het is ook helemaal niet nodig extreem veel lijm te gebruiken. In wimper lijm zit enorm veel verschil, vandaar dat wij lang gezocht hebben naar een lijm waar zo weinig mogelijk mensen op reageren, maar wel ontzettend goed blijft zitten.
Helaas zijn er heel af en toe nog eens mensen die een allergie hebben of opbouwen voor de wimper lijm. Voor deze mensen hebben wij goed nieuws, omdat wij de lijm hebben voor mensen met een allergie.

Waar moet u rekening mee houden?
De eerste 48 uur nadat de wimperextensions zijn gezet is het belangrijk dat er niet al te veel vocht bij komt, zodat de lijm goed kan drogen.
Van olie verminderd de kwaliteit van de lijm, daarom is het belangrijk om een olievrije make-up remover te gebruiken. Ook mag u geen waterproof mascara of eyeliner dragen, omdat deze er niet af te krijgen is zonder olie.
Wilt u de wimper extensions weer opnieuw bij laten werken? Dan adviseren wij u de oogreiniging speciaal voor de wimper extensions aan te schaffen t.w.v. €13,95 en deze steeds voordat u komt om de wimperextensions bij te laten werken te gebruiken. Hierdoor zijn de wimpers goed vetvrij voor het plaatsen van de nieuwe lash extensions.

Wat kost het?

Nieuwe set one by one lashes:€ 85,-
Nieuwe set 3D lashes:€ 95,-
Bijvullen 2 weken€ 38,-
Bijvullen 2 weken 3D€ 42.50
Bijvullen 3 weken€ 45,-
Bijvullen 3 weken 3D€ 49.50
Bijvullen 4 weken€ 51,-
Bijvullen 4 weken 3D€ 55,-
Afhalen van lash extensions gezet door Apparance:€ 10,-
Afhalen van lash extensions ergens anders gezet:€ 15,-

Apparance, uw wimperspecialist in de omgeving van Breda, Roosendaal, Bergen op zoom, Tilburg en Etten-Leur.
Wij helpen u graag in de schoonheidssalon om u te voorzien van een mooie kwaliteit wimperextensions.