TCA PEELING

 

Home » Schoonheidssalon » TCA PEELING

 

De TCA Peeling is een chemische peeling op basis van Trichloorazijnzuur (TCA). De peelings zijn er in verschillende sterktes, maar hoe sterker de peeling wilt absoluut niet zeggen dat hij dan ook beter is voor de huid. Bij Apparance werken we met een percentage van 7,5%. Dit is een veilig percentage waarbij we op een verantwoorde manier de huid krachtig aan het werk gaan zetten.

Wat doet een TCA peeling?

De chemische peeling zuivert de huid enorm goed en zorgt voor een krachtige verwijdering van de dode huidcellen. Zo gaat de huid 1-2 dagen na de behandeling wat vervellen. Dit verschilt per persoon in welke mate dit gebeurt. De huid zal in deze fase wat droog en trekkerig aanvoelen. Na het vervelproces komt er een prachtige, egale en stralende huid tevoorschijn. Heeft u een vrij grove huid met flinke porien? Dan zullen onze huidspecialisten heel waarschijnlijk meerdere behandelingen met de TCA peeling (peel intense) aanraden. Hoe vaker de behandeling herhaalt is, hoe gladder uw huid gaat worden.
Naast het gladder maken van de huid stimuleert deze peeling ook de collageenproductie van de eigen huid. Dankzij de TCA peeling worden de fibroblasten (lichaamseigen cellen die van nature collageen aanmaken) gestimuleerd om nog meer collageen aan te gaan maken. Gemiddeld gaat ons lichaam vanaf ons 25e levensjaar minder collageen aanmaken, waardoor de huid al begint aan huidveroudering. Hoe ongezonder u leeft, hoe erger dit zal zijn. Dankzij verschillende peelings, dermapen en bindweefselmassage kunnen we de collageenproductie steeds een boost geven, waardoor u ook op latere leeftijd een prachtige huid zal houden.

Voor wie is de TCA peeling bedoeld?

– Vale, doffe en vermoeide huidjes
– Grove poriën
– Verouderde huid
– Acne/puistjes/mee-eters/onzuivere huid
– Huidoneffenheden

Ga voor het lange termijn resultaat!

Natuurlijk wilt u het resultaat zo lang mogelijk vast houden. Na de behandeling heeft u een prachtig resultaat, maar als u dit niet bij zal houden met de juiste krachtige producten zal het resultaat helaas weer verdwijnen. Onze huidspecialisten zullen u alles uitleggen welke lijn van Nimue bij uw huid past om de huid zo mooi en gezond mogelijk te krijgen en te houden.

PRIJS TCA PEELING

€120,- per behandeling