Fusion Dermapen

 

Home » Schoonheidssalon » Fusion Dermapen

De Fusion Dermapen, ook wel bekend als microneedling is een zeer krachtige, efficiënte en veilige behandeling met naaldjes voor collageenstimulatie, waarbij we met behulp van de Dermapen huidveroudering, huidverslapping en littekens effectief kunnen verhelpen. De pen bevat meerdere naaldjes die niet dieper in de huid gaan dan de basaal cellenlaag. De diepte waarmee gewerkt wordt is verschillend per persoon, afhankelijk van uw huid.

Wat doen we precies met de huid tijdens deze behandeling?

Het goede van de Fusion Dermapen is dat we alleen de bovenste huidlagen prikkelen en hierdoor dus de fibroblasten in de huid stimuleren. Dit zijn de cellen die huid eigen collageen en elastine aanmaken. Ook het Hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid steviger wordt en meer volume krijgt. Lijntjes en rimpels worden intensief behandeld. Doordat Hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is mag deze behandeling een van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Het is erg belangrijk dat er heel zorgvuldig omgegaan wordt met de huid tijdens en na de behandeling. We willen alles behalve de huid beschadigen.

In welke periode kunt u de behandeling ondergaan?

Het is belangrijk dat u niet direct naar de zon gaat, omdat de huid direct na de behandeling wat gevoelig kan zijn en dus ook vatbaarder voor beschadiging door de zon. Als u goed rekening houd met het smeren van een goede zonnebrandcréme, het dragen van een pet/hoed en zonnebril kunt u het hele jaar door de behandeling ondergaan.

Waar bestaat de behandeling uit?

We beginnen de behandeling met het grondig reinigen en peelen van de huid. Zo bereiden we de huid voor en maken we het algehele huidbeeld ook weer egaler. Vervolgens beginnen we met het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen met meerdere naaldjes de huid bestempeld waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid zo snel mogelijk wordt genezen met behulp van het collageen. Zo wordt de huid steviger, gladder en strakker.

Na de behandeling is de huid wat gezwollen en rood. Let op! De behandeling kan wel pijnlijk zijn. Wij werken bewust niet met verdoving, omdat we zo nooit zeker weten of we te diep werken. Een verdovingscréme kan er voor zorgen dat de huid minder snel gaat bloeden. Hierdoor kan er te diep gewerkt worden met de naaldjes, waardoor er wél beschadiging van de huid optreedt. Dus helaas! Geen verdoving! Maar wie mooi wilt zijn…..

Laat uzelf altijd goed inlichten waar u ook een behandeling ondergaat. Er bestaan helaas enorm veel behandelingen waarbij te agressief te werk wordt gegaan en de huid definitief beschadigd kan worden. Als de basaalcellenlaag beschadigd raakt door een te agressieve behandeling, verkeerd product gebruik, verbranding, enz. kan er een blijvende beschadiging ontstaan wat zich kenmerkt in pigmentvlekken.

Een goede huidspecialist die weet wat hij/zij doet is dus enorm belangrijk!

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om resultaat te behalen?

Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig om goede resultaten te behalen. De behandelingen kunnen met een tussentijd van 4 weken gedaan worden.
De prijs per behandeling is:
– €155,- voor het gezicht
– €185,- voor het gezicht, hals en stukje decolleté
– €205,- voor het gezicht, hals en volledige decolleté

Wilt u ook graag weer een stralende en egale huid?
Maak dan snel een afspraak voor deze krachtige behandeling!