Forlle’d Hyalogy

Forlle’d is een intens hydraterend product waarbij hyaluronzuur tot 5 nanometer gecreëerd is. Het is een Japans merk waarmee zelfs een Nobelprijs gewonnen is voor de unieke werkwijze om hyaluronzuur in de lederhuid te brengen zonder de huid te beschadigen. Omdat het hyaluronzuur zo extreem verfijnd is trekt het voorbij de basaalcellenlaag, wat al erg uniek is, dan ook nog eens de lederhuid in. Het is dan ook wetenschappelijk bewezen dat er 70% hyaluronzuur in de lederhuid terug gevonden werd na het aanbrengen van het product.
Forlle’d is wereldwijd het enige merk dat, zonder beschadiging van de epidermis, in de dermis komt.. En dit is érg uniek!

Bij Apparance vinden wij dat wij dit geweldige en unieke product aan moeten bieden voor diegene die daar behoefte aan hebben. Dankzij de behandelingen én producten kunnen wij samen met u namelijk ervoor zorgen dat de eigen huid weer meer volume gaat krijgen, doordat er meer hyaluronzuur opgebouwd wordt in de lederhuid. Hierdoor heeft de huid ook weer meer capaciteit om zelf collageen en elastine aan te gaan maken. Wat resulteert in een stevigere huid met minder lijntjes en meer volume.

PRIJZEN BEHANDELINGEN

BASIC : €140,-

POWER : €165,-

Bent u benieuwd welke producten Forlle’d allemaal heeft? Onze huidspecialisten geven u graag een goed advies of de producten voor u huid geschikt zijn en zo, ja? Welke producten? Plan een afspraak in voor een intake gesprek + advies of met direct een gezichtsbehandeling. Wij bespreken dan welke behandeling bij uw wensen en huid past.

Wilt u meer weten over Forlle’d? Bekijk dan eens de website van Forlle’d: https://www.forlled.nl