Behandelmethode huidverbetering

 

Home » Schoonheidssalon » Behandelmethode huidverbetering

In de schoonheidssalon van Apparance kunt u terecht voor diverse huid verbeterende gezichtsbehandelingen gericht op elk huidprobleem. Acne, pigmentvlekken, couperose, rosacea, rimpels en verslappingen. Wij helpen u er heel graag vanaf met onze uitgebreide behandelmethode. Wij kijken niet alleen naar de behandelingen en thuisproducten, maar kijken ook verder dan dat.

Vele lichaamsklachten en huidproblemen hebben een oorzaak. Doordat onze huidspecialisten gespecialiseerd zijn in het opsporen en behandelen van de oorzaken van huidproblemen/huidklachten, bent u bij ons aan het juiste adres voor een doelgerichte behandelmethode. Hiervoor werken wij met de kwalitatief hoge producten van Nimue, Meline en de Fusion dermapen.
Daarnaast werken wij ook met de voedingssupplementen van Laviesage om zo het lichaam van binnenuit te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Hierdoor heeft het lichaam meer bouwstoffen om de huidconditie en gezondheid te kunnen verbeteren. Naast deze geweldige en exclusieve producten begeleiden wij u ook graag bij het aanpassen van uw levensstijl. Dit kan namelijk al de basis zijn om ervoor te zorgen dat de huidproblemen ook later niet terug keren en we het snelste resultaat hebben.
Download onderaan de pagina onze voedingsadviezen bij huidproblemen.

Maar ook zijn wij er voor diegene die zichzelf heerlijk willen laten verwennen met de intensief verzorgende en ontspannende behandelingen van Payot. Payot is een geweldig merk wat zich richt op een goede en zachte verzorging van de huid met daarbij heerlijke geuren en texturen. De verschillende maskers maken van elke behandeling een feestje!


Hoe gaan wij te werk?

Tijdens uw eerste bezoek bespreken we eerst alle mogelijke factoren waarbij een huidprobleem ontstaan kan zijn. Onze specialisten adviseren u direct over hoe u uw levensstijl eventueel aan zou kunnen passen. Een verkeerde levensstijl is de basis bij huidproblemen, maar veel mensen weten niet altijd wat valt onder een verkeerde levensstijl. Dit kan ook voor iedereen anders zijn, afhankelijk waar u zelf op reageert.

Daarna bespreken we wat uw wensen zijn en bepalen wij daarna welke behandelingen voor uw huid geschikt zijn.
Als u graag eerst langs komt voor enkel een intake gesprek kunt u hiervoor een afspraak maken.

 

Hoe lang duurt het voordat u resultaat kan verwachten?

Een huidprobleem is helaas niet zomaar te verhelpen. Dit kan een tijdje duren, omdat onze huid niet in een week tijd vernieuwd kan zijn. Onze bovenste huidlaag (opperhuid) bevat 5 huidlagen en moet volledig vernieuwd zijn om te kunnen zien welke resultaten u behaalt heeft. Voordat deze lagen volledig vernieuwd zijn zijn we 5 maanden verder. Bij veel mensen kan het zijn dat zij sneller als 5 maanden resultaat hebben. Dit is afhankelijk van de ernst van het huidprobleem en de snelheid van de celdeling. Naarmate we ouder worden, wordt onze celdeling van nature trager. Door te veel aan zonnestralen, roken, slechte leefgewoontes, en alcohol kunnen we de huid sneller laten verouderen. Om van huidproblemen af te komen is het belangrijk dat u uw voedingspatroon volledig aan past en daarnaast uw huid optimaal verzorgt met de juiste producten voor uw huid.

 

Heeft u geen huidproblemen, maar wilt u werken aan intensieve huidverjonging?

Ook dan kunnen wij u helpen. Wij werken namelijk met intensieve peelings die zorgen voor een betere celvernieuwing. Hierdoor versnellen wij de celdeling, die naarmate we ouder worden vertraagt. Een gezonde celdeling duurt 28 dagen. Naarmate we ouder worden en verkeerde leefgewoontes hebben, kan een celdeling zelfs vertragen naar wel 50 dagen of nog erger. Wilt u gaan voor het allerbeste resultaat? Dan is het belangrijk daar alles aan te doen om op een natuurlijke manier zo snel mogelijk resultaat te krijgen. Zo willen we ons eigen collageen en elastine stimuleren, om er zo voor te zorgen dat onze eigen huid van nature steviger wordt. Dit kunnen we doen met behulp van voedingssuplementen, om zo ons eigen lichaam collageen en elastine aan te laten maken. Ook bezitten wij de specialisatie: bindweefselmassage. De bindweefselmassage is de massage waarbij we ons onderhuids bindweefsel stimuleren om huid eigen collageen en elastine aan te maken. Dit kunt u thuis doorzetten met de daarvoor bestemde cups, zodat we het collageen en elastine blijven stimuleren. U kunt dit vergelijken met iemand die meerdere keren per week naar de sportschool gaat. Hoe vaker iemand naar de sportschool gaat, des te meer resultaat hij/zij krijgt. Zeker als diegene ook op de voeding let. In dit geval met de bindweefselmassage als training met de specialistische huidproducten als voeding.

 

Met de kennis van onze huidspecialisten, de juiste producten, uw hulp en doorzettingsvermogen kunnen we samen veel huidproblemen aan!

Onze huidspecialistes Daphne, Alissa en Isabella verwelkomen u graag in onze salon!

Download hier onze voedingsadviezen bij huidproblemen: Voedingsadviezen bij huidproblemen
Kunt u zich hier grotendeels aan houden? Alleen dan kunnen we in de meeste gevallen de oorzaak van de huidproblemen aanpakken.