Schoonheidssalon

 

Home » Schoonheidssalon

Helaas hebben veel mensen last van huidproblemen en weten zij er geen raad mee. Door onze vele kennis en specialisaties kunnen wij, samen met u zorgen voor enorm veel huidverbetering. Wie wilt er nu geen mooie huid? We bespreken graag met u de mogelijkheden hoe we ervoor kunnen gaan zorgen dat de huid zal verbeteren. Hiervoor hebben wij ook uw hulp nodig. Voeding, leefwijze, hormonen en hygiëne kan ook erg veel invloed hebben op de huid. Daar begeleiden wij u graag in. Soms bent u er zichzelf niet van bewust dat u een kleine gewoonte beter anders aan kan pakken, ook daarvoor staan wij voor u klaar.

Specialisatie van de ANBOS

Omdat wij lid zijn van de Algemene Nederlandse Branche organisatie Schoonheidsverzorging ANBOS en de specialisatie acne hebben, maken wij het mogelijk voor u de behandelingen die u in de schoonheidssalon ondergaat vergoed te krijgen door uw zorgverzekeraar.

Een behandeling voor elke huid en elk budget
Omdat wij verschillende behandelingen en merken hebben kunnen wij zo de behandeling naar uw wensen en behoeften uitvoeren.
Wij kijken voor de behandeling altijd eerst goed naar de huid, want elke huid is anders.
Aan de hand daarvan bespreken we de mogelijkheden en voeren we de behandeling uit.

U kunt bij ons terecht voor veel verschillende behandelingen
Wij werken graag aan de beste huidverbetering. Door onze brede keuze aan gezichtsbehandelingen kunnen we voor elk huidprobleem een passend behandelprogramma vinden. Wilt u graag een goed advies en zou u eens graag willen weten wat er mogelijk is voor uw huid? Maak dan een afspraak en kom langs.

Apparance, uw huidspecialist in de omgeving van Breda, Roosendaal, Tilburg en Bergen op zoom.
Wij helpen u graag op alle vlakken van intensieve huidverbetering.