Prijzen

 

BEAUTY

Wij werken graag samen met u aan een goede huidverbetering en bespreken dan ook uw wensen, zodat wij de behandeling daar op aan kunnen passen. Voordat we starten met de gezichtsbehandeling kijken we eerst naar uw huid voor een goed advies en welke behandeling het meest geschikt zou zijn voor u. Heeft u zelf extra wensen, zoals bijvoorbeeld het epileren of verven van de wimpers en/of wenkbrauwen of het harsen van de bovenlip? Dan mag u dit altijd aangeven. U kunt behandelingen gericht op acne/puistjes laten vergoeden door uw zorgverzekeraar. Vraag naar de mogelijkheden.

Payot gezichtsbehandelingen

De intensieve behandelingen van Payot Deze behandelingen zijn gericht om een probleem intensief te behandelen en bevatten intensieve maskers om het probleem aan te pakken. De maskers worden tijdens de behandeling gemaakt waardoor de werking optimaal is. Ook bevatten alle behandelingen een heerlijke massage, zodat u volledig tot rust komt. Alle behandelingen zijn geschikt voor dames en heren.

Techni liss                                              75 min                                 € 91,-
behandeling om de eerste lijntjes en bestaande diepere rimpels te bestrijden. Versnelt de huidvernieuwing, versterkt de huidweefsels en vult de huid op. Voor directe en langdurig zichtbare resultaten op de rimpelvorming en een gladder huidoppervlak. De behandeling bevat een intensieve glycolzuurpeeling die ervoor zorgt dat de celdeling gestimuleerd wordt, waardoor uw huid weer een oppepper krijgt en aan het werk gezet wordt. Hierdoor wordt ook het collageen en elastine in de huid gestimuleerd wat zorgt voor een betere stevigheid en elasticiteit van de huid. Vervolgens krijgt u een heerlijke ontspannende massage waarbij u meteen uw vermoeidheid kwijt bent. Het is ook mogelijk te kiezen voor een bindweefselmassage voor een nog intensievere behandeling. Hierbij werkt u nog meer op de aanmaak van collageen en elastine in uw huid. Na de massage volgt een heerlijk hyaluronzuur masker, wat de fijne lijntjes opvult en de huid optimaal hydrateert. Als het masker volledig zijn werking heeft kunnen doen krijgt u een goede anti-aging verzorging aangebracht, zodat uw huid er weer stralend uit ziet.

My payot                                                  75 min                                      € 76.50
De payot gezichtsbehandeling om tekenen van vermoeidheid te vervagen en de huid nieuwe energie te geven dankzij de krachtige werking van ‘superfruit’. Voor elke huid die zichzelf en de huid wil opladen met nieuwe energie. De behandeling bevat een intensief masker wat voelt als een heerlijke verwennerij op uw huid.

Hydra experience                                 75 min                                     € 76.50
De vochtherstellende behandeling voor uw huid die direct en langdurig het vochtgehalte verbetert. Deze behandeling is bovendien een genot om te ondergaan en laat u volledig ontspannen. Voor een vollere, stralende, soepele huid.

Solution Cica Expert                            75 min                                      € 76.50
Specifieke behandeling om de beschadigde huid te herstellen na trauma en chirurgische of dermatologische ingrepen. Het doel van de behandeling is de huid te kalmeren, ontstekingen te remmen en het huidherstelproces te ondersteunen. De behandeling wordt aanbevolen als een kuur van vier behandelingen voor een beter herstel van de huid. Geschikt voor het behandelen van littekens, zoals bijvoorbeeld na een keizersnede.

Solution Pureté                                      75 min                                      € 76.50
De Payot behandeling voor de gecombineerde tot vette huid. Deze behandeling verwijdert onzuiverheden en brengt balans in de talgafscheiding. Voor een intens schone, matte en vlekkeloze huid.  Geschikt als acne behandeling.

Detox absolu solution                          75 min                                     € 76.50
Zuivert de porien goed dankzij het zwarte klei masker. Het masker ziet er uit als een black mask en reinigt de huid optimaal. De huid voelt na de behandeling gehydrateerd en gezuiverd aan en straalt enorm. Geschikt voor elk huidtype.

Nutri Solution                                          75 min                                     € 76.50
Payot’s behandeling voor het droge huidtype. Het geeft de huid comfort en zachtheid. Na de behandeling voelt de huid soepel aan en heeft zij haar gezonde gloed terug. Het masker met muesli en cranberry zorgt voor een intensief gevoede huid.

De overige behandelingen van Payot

Deze behandelingen bevatten minder krachtige maskers dan de intensieve behandelingen, maar geven de huid wel weer een enorme boost en de voeding die uw huid op dat moment nodig heeft. De overige behandelingen worden uitgevoerd na uw huidtype en behoeftes. Ideaal als afwisseling.

Basis behandeling                                  45 min                                    € 46.50
Een reinigende behandeling om uw huid te ontdoen van onzuiverheden en een gezonde, frisse huid te krijgen die straalt van schoonheid. Deze behandeling bevat geen massage.

Standaard behandeling                        60 min                                   € 61.50
Deze behandeling bevat een zacht, maar toch verzorgend masker wat de huid heerlijk voedt en beter hydrateert. Incl. een ontspannende massage van het gezicht, schouders en nek.

Bindweefselmassage

Gezichtsbehandeling met bindweefselmassage                         € 68,50
Losse bindweefselmassage                                                                 € 35,-
Bindweefselmassage extra bij gezichtsbehandeling                € 25,-
De bindweefselmassage kan ook in de andere behandelingen toegepast worden in plaats van de ontspannende massage. Cosmetische bindweefselmassage is een stevige massage die met knedingen toegepast wordt. Hierdoor raakt de huid beter doorbloed en kunnen afvalstoffen sneller afgevoerd worden, wat ervoor zorgt dat de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt en de huid er jonger, gladder en steviger uitziet. Het wordt geadviseerd bij rimpels, acne, littekens, een bleke rokershuid, een verslapte huid en een slechte doorbloeding. Ook bij een gevoelige, dunne of couperosehuid is het een geschikte behandeling.

Wimperextensions

Mooie, volle wimpers zonder ooit nog mascara te hoeven gebruiken. Wie wil dit nu niet? Hierdoor heeft u altijd een open blik en gaat u nooit onopgemaakt de deur uit. Het scheelt u veel in tijd en heeft nooit geen last meer van uitgelopen mascara. De wimper extensions zijn bestand tegen traanvocht, regen, transpiratie en water. U kunt er dus mee zwemmen, slapen, douchen en sporten.

One by one extensions

Bij deze techniek worden de extensions haartje voor haartje geplaatst. Zo zit er dus één extension op één eigen wimper haartje. Dit kan in verschillende lengtes, diktes en verkrijgbaar in een natuurlijke krul of dikkere krul.

 Nieuwe set one by one € 85,-
 Bijvullen na 2 weken € 38,-
 Bijvullen na 3 weken € 45,-
 Bijvullen na 4 weken € 51,-
Bijvullen na 5 weken€ 66,-

 

3D t/m 6D extensions

Bij deze techniek worden er 3 t/m 6 wimper extensions op één eigen wimper haartje geplaatst. Deze extensions zijn nog veel dunner als de one by one extensions waardoor het niet zwaar aanvoelt. Met de 3D t/m 6D extensions creëert u veel meer volume terwijl het veel zachter oogt als bij de one by one extensions.

 Nieuwe set 3D t/m 6D € 95,-
 Bijvullen na 2 weken € 42.50
 Bijvullen na 3 weken € 49.50
 Bijvullen na 4 weken € 55,-
Bijvullen na 5 weken€ 70,-
 Verwijderen extensions gezet door Apparance € 10,-
 Verwijderen extensions elders gezet € 15,-

 

 

Brow behandeling

Bij de brow behandeling worden uw wenkbrauwen perfect in model gebracht. Hierbij wordt eerst naar uw gezichtsvorm en huidige wenkbrauwvorm gekeken en aan de hand daarvan bekeken welke vorm het beste bij u past. Vervolgens worden de wenkbrauwen ingekleurd met een poeder volgens een sjabloon. Daarna worden alle haartjes die buiten de vorm vallen weggeharst, zodat u ontzettend strakke wenkbrauwen krijgt. Uit eindelijk worden de wenkbrauwen geverfd en geknipt als dit nodig is en ingekleurd met een poeder in de juiste kleur.

 Brow behandeling incl. verven € 35,-
Brow behandeling excl. verven € 28.50

 

Verven wimpers en wenkbrauwen

 Wimpers € 13,50
Wenkbrauwen € 12,50

 

Ontharen gelaat                                                                                     

Epileren/harsen wenkbrauwen
Volledige vorm wenkbrauwen
Bijwerken vorm wenkbrauwen
€ 14.95
€ 13.50
 Harsen bovenlip € 13.50
 Harsen kin € 13.50
 Harsen bovenlip & kin € 18.50
 Harsen kaaklijn € 16,-
 Harsen bakkenbaarden € 13,-
 Harsen gezicht excl. epileren € 28,-

 

Ontharen lichaam

 Harsen volledige benen € 45,-
 Harsen onderbenen € 30,-
 Harsen volledige armen € 30,-
 Harsen onderarmen € 20,-
 Harsen liezen € 20,-
 Hollywood wax (volledige schaamstreek) € 45,-
 Brazillian wax (streepje laten staan) € 45,-
 Harsen oksels € 20,-
 Harsen rug/buik & borst € 35,-

 

Make-up

Basis make-up

Basis make-up incl. contouring en strobing

Uitgebreide make-up

 € 35,-

€ 42,-

€ 50,-

 Lichte basismake-up in combinatie met behandeling € 9.50
 Uitgebreide make-up in combinatie met behandeling € 21.50
 Bruidsmake-up + proefmake-up € 120,-

                                       

Gellak 

Gellak oftewel gelpolish is een dunne gel die aangebracht wordt als nagellak die net zo goed blijft zitten als gel. U kunt er alles mee doen en bladdert er niet af, zoals bij nagellak. Verkrijgbaar in diverse kleuren en is mogelijk op handen en voeten.

 Gellak op handen of voeten € 35.50
 Verwijderen gellak € 15,-
 Verwijderen gellak elders gezet € 20,-

 

WELLNESS

Ontspannende of diepte massage

Heerlijk voor het losmaken van vastzittende spieren.

 Rugmassage 30 min. € 30,-
 Rugmassage 45 min. € 44.50
 Rugmassage 60 min. € 59.50
 Lichaamsmassage 60 min. € 59.50
 Lichaamsmassage 90 min. € 89.00

 

Hotstone massage

Hierbij wordt gemasseerd met warme lavastenen die de warmte goed vast houden. Heerlijk als het koud is buiten of bij gespannen spieren.

 Hotstone massage rug 30 min.€ 35,-
 Hotstone massage rug 45 min.€ 50,-
 Hotstone massage lichaam 60 min.€ 64.50
 Hotstone massage lichaam 90 min.€ 94,-

 

Lichaamspeeling

Een heerlijke voorbereiding op de zomer waarbij alle dode huidcellen van het lichaam gescrubd worden, waardoor uw huid er weer stralend uit ziet klaar is voor de zomer. Ook buiten de zomer mogelijk.

 Lichaamspeeling € 30,-
 Peeling van de rug € 20,-

 

HAIR

Dames

Knippen€24.95
Wassen – knippen€29.95
Wassen – knippen – drogen kort haar
Wassen – knippen – drogen lang haar
€35,-

€42.65

Wassen – knippen – föhnen kort haar€45,-
Wassen – knippen – föhnen lang haar
Wassen – knippen – föhnen lang/veel haar
€59.95

€67.95

Wassen – föhnen kort haar€25.95
Wassen – föhnen lang haar
Wassen – föhnen extra lang haar
€37.50
€48.50
Wassen – watergolf€29.70
Proteïne behandeling
Intensief verzorgende behandeling voor droog en beschadigd haar
Half lang haar
Extra veel/lang haar
€42,-
€52,-
Verven
De prijs varieert over de hoeveelheid verf dat gebruikt wordt om het gewenste resultaat te krijgen en hangt af van de lengte en hoeveelheid van het haar. Dit is van te voren nooit duidelijk te zeggen, maar als wij het haar zien kunnen we een inschatting maken.
 vanaf  €36,-


 Intensief verzorgend haarmasker € 7.50
 Permanent € 63.50
 Papilottenpermanent € 67,-

 

Heren

 Wassen – knippen – stylen €28,-
 Knippen – stylen €24.95
 Tondeuse kort 1 stand €16.50
 Baard trimmen en contouren met tondeuse €8.50
 Klassiek scheren €29.95

                                                

Boys & Girls

 Knippen kinderen 0 t/m 2 jaar € 15,-
 Wassen – knippen – drogen 3 t/m 10 jaar € 21,-

 

Opsteken & invlechten

 Opsteken ½ uur € 27.95
 Opsteken ¾ uur € 41.95
 Opsteken 1 uur € 55.95
 Invlechten € 83.95


Bruidsarrangementen

 Proefkapsel en bruidskapsel op de trouwdag €180,-
 Proefmake-up en bruidsmake-up op de trouwdag €120,-
 Bruidskapsel & bruidsmake-up op de trouwdag, proefkapsel en proefmake-up €300,-


 

,