Partners

Wij werken samen met diverse partners. Zoals bijvoorbeeld:

Wijn- en aspergeboerderij De Santspuy

In een landelijke omgeving, even buiten Etten-Leur staat wijn- en aspergeboerderij De Santspuy van de familie Sweep. Hier draait alles om de mooie dingen van het leven. Verse kwaliteitsproducten, gezond en lekker eten.

We houden van hard werken en van alles wat we ervoor terugkrijgen. Om dát gevoel met u als bezoeker te kunnen delen, maakt ons trots.

’t Buyten Huys

In een landelijke omgeving aan de rand van natuurgebied de Vloeiweide ligt ’t Buyten Huys. We verzorgen workshops in woon-, en tuindecoratie waarbij gewerkt wordt met natuurlijke materialen zoals bloemen en andere sfeervolle decoratie materialen. De workshops zijn geschikt voor particulieren, personeelsverenigingen, een speciale gelegenheid of als invulling van een dagje uit. Dit voor zowel mannen als vrouwen.Wilt u meer weten over de workshops kijk dan hier!

Herberg ’t Pannehuske

Herberg ‘t Pannehûske is al sinds 1891 een begrip in de regio, met een antieke inrichting uit grootmoeders tijd, gelegen aan de magische poort van Achtmaal naar Zundert en andere exotische werelddelen… Er wordt gefluisterd dat als je eenmaal ’t Pannehûske bent binnengestapt, je ogen, oren en smaak telkens weer worden verrast door een overweldigende reis terug in de tijd… Een lang vervlogen tijd die we alleen nog kennen van de sprookjes van oma en de sterke verhalen van opa…

Blad en Bloem

Al jaren gespecialiseerd in kwaliteit rouw- en trouw arrangementen.
Voor meer informatie belt u: 076-501 47 49 of 06-54 36 16 03 – blad_en_bloem@hotmail.com