Ons team

 

 

Isabella Albers

Huidspecialist, Phi Brow Artist, wimper-styliste, wenkbrauw-styliste, visagiste, masseuse.
Specialisaties: Acne, huidverbetering, anti-aging, bindweefselmassage, definitief ontharen, glycolzuurpeelings, tca peelings, wimperextensions met de one by one en Russian volume/3D t/m 8D techniek.

Vanaf 2009 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste en vooral bezig met het verbeteren van elke huid. Als er iemand bij me binnenkomt met een huidprobleem probeer ik daar dan ook alles aan te doen om het te verminderen en uit eindelijk weg te krijgen, met de samenwerking van de klant.

Een huidprobleem is niet altijd alleen van buitenaf op te lossen. Mijn doel is om het zowel van binnen als van buiten aan te pakken, omdat uit ervaring blijkt dat een huidprobleem met voeding te maken kan hebben.
Wilt u een huidverbeterende behandeling gericht op een bepaald probleem?
Lijntjes, oftewel rimpels, verslappingen, pigmentvlekken, acne, rosacea, couperose of een huid die uit balans is?
Daar kan ik u bij helpen!

Colinde Albers

Kapster/Top hair styliste.
Specialisaties: speciale en nieuwe haarkleuringstechnieken, traditioneel scheren bij heren en zoals wij van onze klanten vaak horen valt uw haar heerlijk in model als het geknipt is door Colinde.

Al vanaf mijn 15 jaar ben ik werkzaam in het kappersvak. Na de geboorte van mijn 3 dochters er even uit geweest, maar daarna begon het toch weer te kriebelen. Ik haal erg veel voldoening uit mijn vak en ben dolgelukkig als mijn klanten tevreden naar huis gaan. We proberen altijd goed op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, producten en knip- en verftechnieken. Ook is elk gezicht anders en kijken we altijd goed naar iemand zijn of haar gezicht welke kleuren en lengtes het beste bij iemand passen.
Samen met mijn 3 dochters: Marcha, Isabella en Daphne vormen we een sterk team, waardoor u voor alles wat betreft uw uiterlijke verzorging en ontspanning bij ons terecht kunt.

Marcha Albers
Kapster/Top hair styliste
Specialisaties: hippe herenkapsels knippen, traditioneel scheren bij heren, opsteken/bruidskapsels en Marcha is een echte vakvrouw op het gebied van de speciale haarkleuringstechnieken.

Vanaf jonge leeftijd wist ik altijd al dat ik kapster wilde worden. Het sprak me heel erg aan en ik leerde ook graag van mijn moeder. Vanaf mijn 15e begon ik met de opleiding tot kapster. In de loop der jaren heb ik veel ervaring op gedaan en vele cursussen gevolgd wat betreft de nieuwste knip en- scheertechnieken evenals verf en opsteektechnieken.
Ik ben gespecialiseerd in het knippen van heren en het kleuren/verven van elk type en kleur haar.
Wilt u weten welk kapsel goed bij u zou passen of bent u toe aan verandering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Daphne Albers
Huidspecialist
Wimperstyliste, wenkbrauwstyliste, masseuse & visagiste.

Specialisaties: Daphne is onze graag gewilde wimperstyliste, maar ook erg gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen en elke huid in topconditie te krijgen voor een perfecte glow. Wilt u zich graag feestelijk op laten maken? Daphne is altijd op de hoogte van de nieuwste make-up trends.
Wimperextensions one by one & russian volume 3D t/m 10D, lashlifting, bindweefselmassage, intensieve peelings: glycolzuurpeelings, tca peelings enz.

Vanaf september 2015 ben ik begonnen met de opleiding als schoonheidsspecialiste en daarvan heb ik in 2017 mijn diploma gehaald.
Ik heb als klein meisje mijn moeder en later mijn zussen altijd bezig gezien met hun vak. Dit sprak me altijd al erg aan. Nu mag ik zelf ook mee werken wat ik heel erg leuk vind en samen met mijn zus Isabella, mijn moeder Colinde en mijn zus Marcha staan we graag klaar om alle klanten te voorzien van een mooi en zelfverzekerd uiterlijk. Bij mij kunt u terecht voor mooie wimper extensions, huidverjongende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen, ontspannende gezichtsbehandelingen, massages en mijn extra specialiteit lashlifting.

Johan Albers
Gastheer van de wellness

Sinds mei 2017 hebben wij met trots onze luxe wellness kunnen openen na een flinke verbouwing. Wij vinden het ontzettend leuk om alle gasten volledig in de watten te leggen. In onze privé spa kunt u genieten zonder andere medegasten om u heen te hebben. Hierdoor is het een hele unieke beleving en bent u er echt even alleen of samen met uw geliefde/broer/zus/vriend(in) tussenuit. Samen met de andere dames van Apparance ontvangen wij u graag in onze sauna en voor alle heerlijke behandelingen kunt u bij deze topspecialisten terecht.

Alissa Broos
Schoonheidsspecialiste, wimperstyliste, wenkbrauwstyliste & masseuse.

Specialisaties: Wimperextensions one by one & Russian naturel Volume, Lash lifting

Vanaf december 2018 ben ik werkzaam bij Apparance. Zelf heb ik al jaren ervaring in de schoonheidsbranche en ben sinds ik bij Apparance ben komen werken weer volledig omgeschoold tot de werkwijze die wij hier in de salon gebruiken. Hier kan ik alle klanten goed helpen van hun huidproblemen af te komen, doordat we vanuit een heel breed vlak kijken naar de oorzaak van hun huidproblemen. Daarnaast maak ik graag iedereen weer stralend met de prachtige wimper extensions. Sinds ik bij Apparance werk zijn we gaan werken met de producten van Misencil waar we geweldige resultaten mee behalen.
Ik zie u graag in de salon voor een heerlijke en doelgerichte behandeling. Uw huid optimaal stralend en gezond krijgen is mijn streven!

Kim van Stokkom
Kapster
Specialisaties: speciale haarkleuringen, nieuwe haarkleurtechnieken en herenkapsels.

Ik werk nu vanaf 2019 bij Apparance. Wat ik leuk vind aan het kappersvak is om mensen te verwennen met een heerlijke hoofdhuidmassage, ze thuis laten voelen en door goed te luisteren naar hun wens de mooiste haarkleuren en kapsels te maken.
Het afgelopen jaar heb ik veel mogen leren bij Apparance. Door de kleurtrainingen van Marcha ben ik het kleuren zo leuk gaan vinden. In het kappersvak ben je nooit uitgeleerd, en dat maakt het zo leuk! Ik doe het werk al 16 jaar met veel plezier.
En uiteindelijk iedereen met een grote glimlach de salon uit zien gaan, daar doe ik het voor!
”De mooiste versie van jezelf!”

Maaike Dircken
Schoonheidsspecialiste