Ons team

Home » Apparance » Ons team

 

Isabella

Huidspecialist, Specialist in permanent make-up, Phi Brow Artist, wimper-styliste, wenkbrauw-styliste, visagiste, masseuse.
Specialisaties: Acne, huidverbetering, anti-aging, bindweefselmassage, definitief ontharen, glycolzuurpeelings, tca peelings, Meline, Forlle’d, zuurstofapparaat, wimperextensions met de one by one en Russian volume/3D t/m 8D techniek.

Vanaf 2009 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste en vooral bezig met het verbeteren van elke huid. Als er iemand bij me binnenkomt met een huidprobleem probeer ik daar dan ook alles aan te doen om het te verminderen en uit eindelijk weg te krijgen, met de samenwerking van de klant.

Een huidprobleem is niet altijd alleen van buitenaf op te lossen. Mijn doel is om het zowel van binnen als van buiten aan te pakken, omdat uit ervaring blijkt dat een huidprobleem met voeding te maken kan hebben.
Wilt u een huidverbeterende behandeling gericht op een bepaald probleem?
Lijntjes, oftewel rimpels, verslappingen, pigmentvlekken, acne, rosacea, couperose of een huid die uit balans is?
Daar kan ik u bij helpen!

Ook bied ik erg veel wenkbrauw behandelingen aan met permanent make-up. Ik geniet ervan alle gezichten nog mooier te maken door sprekende, maar wel natuurlijke wenkbrauwen te creëren. Dit doe ik met behulp van diverse techniek waaronder microblading (natuurlijke hairstrokes) en de schaduwtechniek met powderbrows, oftewel de combibrows als we de microblading en powderbrows met elkaar combineren voor de mooiste resultaten.

Colinde

Kapster/Top hair styliste.
Specialisaties: speciale haarkleuringstechnieken, Colinde creëert de mooiste kleuren! Ook is zij gespecialiseerd in hair extensions en ook heren kunnen terecht voor de hipste herenkapsels. En zoals wij van onze klanten vaak horen valt uw haar heerlijk in model als het geknipt is door Colinde.

Al vanaf mijn 15 jaar ben ik werkzaam in het kappersvak. Na de geboorte van mijn 3 dochters er even uit geweest, maar daarna begon het toch weer te kriebelen. Ik haal erg veel voldoening uit mijn vak en ben dolgelukkig als mijn klanten tevreden naar huis gaan. We proberen altijd goed op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, producten en knip- en verftechnieken. Ook is elk gezicht anders en kijken we altijd goed naar iemand zijn of haar gezicht welke kleuren en lengtes het beste bij iemand passen.
Samen met mijn 3 dochters: Marcha, Isabella en Daphne vormen we een sterk team, waardoor u voor alles wat betreft uw uiterlijke verzorging en ontspanning bij ons terecht kunt.

Marcha 
Kapster/Top hair styliste
Specialisaties: hippe herenkapsels knippen, traditioneel scheren bij heren, opsteken/bruidskapsels en Marcha is een echte vakvrouw op het gebied van de speciale haarkleuringstechnieken.

Vanaf jonge leeftijd wist ik altijd al dat ik kapster wilde worden. Het sprak me heel erg aan en ik leerde ook graag van mijn moeder. Vanaf mijn 15e begon ik met de opleiding tot kapster. In de loop der jaren heb ik veel ervaring op gedaan en vele cursussen gevolgd wat betreft de nieuwste knip en- scheertechnieken evenals verf en opsteektechnieken.
Ik ben gespecialiseerd in het knippen van heren en het kleuren/verven van elk type en kleur haar.
Wilt u weten welk kapsel goed bij u zou passen of bent u toe aan verandering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Daphne 
Huidspecialist & permanent make-up artist in lipliners.
Wimperstyliste, wenkbrauwstyliste, masseuse & visagiste.
Acne, bindweefselmassage, werken met intensieve peelings, dermapen, Forlle’d, het zuurstofapparaat en Meline.

Specialisaties: Daphne is onze graag gewilde wimperstyliste, maar ook erg gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen en elke huid in topconditie te krijgen voor een perfecte glow. Wilt u zich graag feestelijk op laten maken? Daphne is altijd op de hoogte van de nieuwste make-up trends.
Wimperextensions one by one & russian volume 3D t/m 10D, lashlifting, bindweefselmassage, intensieve peelings: glycolzuurpeelings, tca peelings enz.

Vanaf september 2015 ben ik begonnen met de opleiding als schoonheidsspecialiste en daarvan heb ik in 2017 mijn diploma gehaald.
Ik heb als klein meisje mijn moeder en later mijn zussen altijd bezig gezien met hun vak. Dit sprak me altijd al erg aan. Nu mag ik zelf ook mee werken wat ik heel erg leuk vind en samen met mijn zus Isabella, mijn moeder Colinde en mijn zus Marcha staan we graag klaar om alle klanten te voorzien van een mooi en zelfverzekerd uiterlijk. Bij mij kunt u terecht voor mooie wimper extensions, huidverjongende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen, ontspannende gezichtsbehandelingen, massages en mijn extra specialiteit lashlifting.

Johan
Gastheer van de wellness

Sinds mei 2017 hebben wij met trots onze luxe wellness kunnen openen na een flinke verbouwing. Wij vinden het ontzettend leuk om alle gasten volledig in de watten te leggen. In onze privé spa kunt u genieten zonder andere medegasten om u heen te hebben. Hierdoor is het een hele unieke beleving en bent u er echt even alleen of samen met uw geliefde/broer/zus/vriend(in) tussenuit. Samen met de andere dames van Apparance ontvangen wij u graag in onze sauna en voor alle heerlijke behandelingen kunt u bij deze topspecialisten terecht.

Lilu

Wimperstyliste, wenkbrauwstyliste, masseuse, hair extension specialiste & visagiste.

Wilt u graag prachtige wimper extensions? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik plaats de one by one, Russian naturel volume en Russian mega volume lashes. Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor het mooi in vorm brengen van uw wenkbrauwen en het verven met verf of henna.

Meike

Huidspecialist, wenkbrauwstyliste, masseuse & visagiste
Specialisaties: acne, bindweefselmassage, werken met intensieve peelings, dermapen, Forlle’d, het zuurstofapparaat en Meline.

 

 

Vacatures

Apparance zoekt ervaren stylistes!

Schoonheidsspecialiste

Wil jij graag werken als huidspecialist met alle specialisaties die daarbij komen kijken?
Wij bieden binnen Apparance daarnaast diverse opleidingen aan.
32-40 uur per week

Wimperstyliste

Ben jij een ervaren wimperstyliste en werk jij graag als zelfstandige in een leuk team?
Wij bieden een goed salaris en fijne werkomstandigheden.
Geïnteresseerd? Neem contact op met isabella@apparance.nl

Kapster

In onze kapsalon zijn wij op zoek naar een ervaren kapster.
Is het kappersvak helemaal jouw passie en zou jij graag in een leuk team werken?
Dit is mogelijk in loondienst of als zelfstandige kapster.