Apparance

Bekend van RTL4 – Welkom in Brabant!

Wij staan voor super kwaliteit behandelingen, eerlijk advies en persoonlijke aandacht. Met heel veel plezier leggen wij u graag in de watten en maken het u graag gemakkelijk, doordat u bij Apparance alles vindt wat u nodig heeft wat betreft de uiterlijke verzorging en ontspanning voor lichaam en geest.

Zo kunt u in de kapsalon uw haren volledig laten behandelen zoals;  knippen, verven en stylen waardoor u weer met een mooie coupe richting huis kan gaan. Onze kapsters zijn echte vakvrouwen op het gebied van haarkleuringen en kunnen zo vrijwel iedereen blij maken met elke gewenste kleur. Zij volgen alle laatste trends en volgen de beste trainingen. Daarnaast heeft Marcha de training gevolgd bij Schorem Barbiers Rotterdam en verkopen wij de producten van Reuzel.

In de schoonheidssalon van Apparance kunt u terecht voor diverse huidverbeterende gezichtsbehandelingen gericht op elk huidprobleem. Acne, pigmentvlekken, couperose, rosacea, rimpels en verslappingen. Wij helpen u er heel graag vanaf met onze uitgebreide behandelmethode. Wij kijken niet alleen naar de behandelingen en thuisproducten, maar kijken ook verder dan dat. Vele lichaamsklachten en huidproblemen hebben een oorzaak. Doordat onze huidspecialisten gespecialiseerd zijn in het opsporen en behandelen van de oorzaken van huidproblemen/huidklachten, bent u bij ons aan het juiste adres voor een doelgerichte behandelmethode. Hiervoor werken wij met de kwalitatief hoge producten van Nimue.
Daarnaast werken wij ook met de voedingssupplementen van Laviesage om zo het lichaam van binnenuit te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Hierdoor heeft het lichaam meer bouwstoffen om de huidconditie en gezondheid te kunnen verbeteren.
Maar ook zijn wij er voor diegene die zichzelf heerlijk willen laten verwennen met de intensief verzorgende en ontspannende behandelingen van Payot.

Ook bieden wij heerlijke, stevige massages aan gericht op het los masseren van de afvalstoffen die zich bevinden op de randen van uw spieren.
Verder kunt u zichzelf op laten maken met de nieuwste make-up trends om stralend de deur uit te gaan.

Wij, Colinde, Marcha, Isabella, Daphne en Monica genieten ervan om te zien hoe stralend onze klanten ons na een bezoek aan de salon verlaten.

Wat betekent Apparance?
Apparance betekent “mooi uiterlijk”.
Wij helpen u graag met onze specialistische adviezen en behandelingen 24voor een verzorgd en zelfverzekerd uiterlijk met veel persoonlijke aandacht.

Waarvoor kunt u nog meer bij ons terecht?
Voor een heerlijk ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon, waarbij we u goed begeleiden om huidproblemen bij de oorzaak aan te pakken. Ook voor een volledige haarbehandeling in de kapsalon of voor een totale metamorfose als u het even niet meer weet of toe bent aan een vernieuwing wat betreft uw uiterlijk.
Verder zijn we al jaren gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions met de one by one en de 3D t/m 8D techniek (Russian volume) voor een mooie open blik, waarbij u geen mascara meer nodig heeft.
Tevens kunt u ook genieten van heerlijke diepte massages waarbij ook de vastzittende spieren goed los gemasseerd worden.
Maar ook als u een paar dagen bij wilt komen van alle drukte kunt u terecht in onze Bed&Breakfast,waar u kunt overnachten in onze romantische kamer met bad en kunt u genieten van een heerlijk ontbijt met uitzicht op een geweldig mooi natuurgebied. Vanaf juni 2017 heeft Apparance zich uitgebreid met een luxe privé spa waar u kunt genieten van alle wellness faciliteiten die daarbij komen kijken. Bekijk onze wellness arrangementen om uw favoriet arrangement uit te kunnen kiezen.

Bij Apparance behandelen wij iedere klant met veel aandacht en geven u een oprecht advies. Kwaliteit en service staan bij ons bovenaan. Zowel dames als heren zijn welkom.

Combinatie Beauty, Wellness & hair
U kunt een keuze maken uit onze arrangementen of samen met ons een combinatie maken van onze behandelingen, zodat u een arrangement op maat krijgt naar uw behoeften.
Bij Apparance kunnen wij u een totaalplaatje bieden van een verzorgd uiterlijk en een ontspannen lichaam en geest.

Waar bevindt zich Apparance?
Apparance bevindt zich in Etten-Leur.
Etten-Leur is gelegen tussen Roosendaal en Breda.

Bel voor een afspraak naar 076-5038513, mail naar info@apparance.nl of vul het contactformulier in.

Bekend van televisie – RTL4

Bekijk hier de aflevering van Welkom in Brabant met presentatrice Tatjana Maul.