Apparance

Wij maken het u graag gemakkelijk, doordat u bij Apparance alles vindt wat u nodig heeft wat betreft de uiterlijke verzorging.

Zo kunt u in de kapsalon uw haren volledig laten knippen, verven en stylen waardoor u weer met een mooie coupe richting huis kan gaan. Ook voor haarverlenging en meer volume met haar extensions bent u bij ons aan het juiste adres.
In de schoonheidssalon van Apparance kunt u terecht voor diverse huidverbeterende gezichtsbehandelingen gericht op elk huidprobleem. Acne, pigmentvlekken, couperose, rosacea, rimpels of verslappingen. Wij helpen u er graag vanaf met onze producten van Nimue.
Maar ook zijn wij er voor diegene die zichzelf heerlijk willen laten verwennen met de intensief verzorgende en ontspannende behandelingen van Payot .
Verder kunt u zichzelf op laten maken met de nieuwste make-up trends om stralend de deur uit te gaan.

Wij, Colinde, Marcha, Isabella en Daphne genieten ervan om zoveel mogelijk mensen een “mooi uiterlijk” te bezorgen.
Een totale metamorfose is het liefste wat we doen. Wij willen iedereen helpen om ervoor te zorgen dat u een mooi verzorgd uiterlijk krijgt, waardoor u zichzelf ook zelfverzekerd zal voelen en meer zal stralen.

Wat betekent Apparance?
Apparance betekent “mooi uiterlijk”.
Wij helpen u graag met onze adviezen en behandelingen voor een verzorgd en zelfverzekerd uiterlijk met veel persoonlijke aandacht.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?
Voor een heerlijk ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon, een volledige haarbehandeling in de kapsalon of voor een totale metamorfose als u het even niet meer weet of toe bent aan een vernieuwing wat betreft uw uiterlijk.
Ook zijn we al jaren gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions met de one by one en de 3D t/m 6D techniek voor een mooie open blik, waarbij u geen mascara meer nodig heeft.
Tevens kunt u ook genieten van heerlijke diepe massages waarbij ook de vastzittende spieren goed los gemasseerd worden.
Maar ook als u een paar dagen bij wilt komen van alle drukte kunt u terecht in onze Bed&Breakfast,waar u kunt overnachten in één van onze romantische kamers met douche of bad en kunt u genieten van een heerlijk ontbijt met uitzicht op een geweldig mooi natuurgebied.
Bij Apparance behandelen wij iedere klant met veel aandacht en geven u een oprecht advies. Kwaliteit en service staan bij ons bovenaan.
Zowel dames als heren zijn welkom.

Combinatie Beauty, Wellness & hair
U kunt een gecombineerde afspraak maken door na bijvoorbeeld een huidverbeterende gezichtsbehandeling met daarbij een nek en schoudermassage uw haren heerlijk te laten wassen met de hoofdhuidmassage, knippen, verven en/of stylen.
En voor de dames eventueel als afsluiting een mooie make-up zodat u er weer stralend uit ziet.
Zo bent u heerlijk ontspannen en gaat u ook weer helemaal verzorgd de deur uit.

Waar bevindt zich Apparance?
Apparance bevindt zich in Etten-Leur.
Etten-Leur is gelegen tussen Roosendaal en Breda.

Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in.