Apparance

Bekend van RTL4 – Welkom in Brabant!

Bedankt voor uw bezoek aan onze website!

Ik stel u graag even voor.
Wij staan voor kwaliteit behandelingen, eerlijke adviezen en persoonlijke aandacht. Continue houden wij ons zelf bezig met de nieuwste en beste technieken, behandelmethodes en producten om ervoor te kunnen zorgen dat uw haren, huid en algemene gezondheid optimaal is, waardoor u er op uw best uit ziet en zich ook zo voelt.

U kent het vast.. Druk met werk, kinderen, school, huisdieren en/of huishouden en ook wilt u er graag elke dag goed uit zien. Door onze aangeboden behandelingen kunnen wij het u veel makkelijker maken, zodat u er elke dag stralend en verzorgd uit ziet en zich ook zo voelt.

Bij Apparance vindt u vrijwel alles wat u nodig heeft wat betreft de uiterlijke verzorging en ontspanning.

Onze topkapsters zijn erg gespecialiseerd in de mooiste haarkleuringstechnieken. Zo kunt u in de kapsalon uw haren volledig laten behandelen zoals;  knippen, verven en stylen waardoor u weer met een mooie coupe richting huis kan gaan. Zij volgen alle laatste trends en volgen de beste trainingen. Daarnaast heeft Marcha de training gevolgd bij Schorem Barbiers Rotterdam en verkopen wij de producten van Reuzel.

In de schoonheidssalon van Apparance kunt u terecht voor diverse huidverbeterende gezichtsbehandelingen gericht op elk huidprobleem. Acne, pigmentvlekken, couperose, rosacea, rimpels en verslappingen. Wij helpen u er heel graag vanaf met onze uitgebreide behandelmethode. Wij kijken niet alleen naar de behandelingen en thuisproducten, maar kijken ook verder dan dat. Vele lichaamsklachten en huidproblemen hebben een oorzaak. Doordat onze huidspecialisten gespecialiseerd zijn in het opsporen en behandelen van de oorzaken van huidproblemen/huidklachten, bent u bij ons aan het juiste adres voor een doelgerichte behandelmethode. Hiervoor werken wij met de kwalitatief hoge producten van Nimue.
Daarnaast werken wij ook met de voedingssupplementen van Laviesage om zo het lichaam van binnenuit te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Hierdoor heeft het lichaam meer bouwstoffen om de huidconditie en gezondheid te kunnen verbeteren.
Maar ook zijn wij er voor diegene die zichzelf heerlijk willen laten verwennen met de intensief verzorgende en ontspannende behandelingen van Payot.

Ook bieden wij heerlijke massages aan gericht op het stevig los masseren van de spieren.

Verder kunt u zichzelf op laten maken met de nieuwste make-up trends om stralend de deur uit te gaan. Onze visagisten werken met de prachtige make-up van Pupa Milano. U kunt ook kiezen voor een op een make-up workshops of in een groep. Voor de make-up workshops in groepen kunt u onze facebook pagina en website in de gaten houden.

Colinde, Marcha, Isabella, Daphne, Alissa, Kim en Maaike genieten ervan om te zien hoe stralend onze klanten ons na een bezoek aan de salon verlaten.

Wat betekent Apparance?
Apparance betekent “mooi uiterlijk”.
Wij helpen u graag met onze specialistische adviezen en behandelingen 24voor een verzorgd en zelfverzekerd uiterlijk met veel persoonlijke aandacht.

Waarvoor kunt u nog meer bij ons terecht?
Voor een heerlijk ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon, waarbij we u goed begeleiden om huidproblemen bij de oorzaak aan te pakken. Ook voor een volledige haarbehandeling in de kapsalon of voor een totale metamorfose als u het even niet meer weet of toe bent aan een vernieuwing wat betreft uw uiterlijk.
Verder zijn we al jaren gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions met de one by one en de 3D t/m 8D techniek (Russian volume) voor een mooie open blik, waarbij u geen mascara meer nodig heeft.
Tevens kunt u ook genieten van heerlijke diepte massages waarbij ook de vastzittende spieren goed los gemasseerd worden.
Vanaf juni 2017 heeft Apparance zich uitgebreid met een luxe privé spa waar u kunt genieten van alle wellness faciliteiten die daarbij komen kijken. Bekijk onze wellness arrangementen om uw favoriet arrangement uit te kunnen kiezen.

Bij Apparance behandelen wij iedere klant met veel aandacht en geven u een oprecht advies. Kwaliteit en service staan bij ons bovenaan. Zowel dames als heren zijn welkom.

Combinatie Beauty, Wellness & hair
U kunt een keuze maken uit onze arrangementen of samen met ons een combinatie maken van onze behandelingen, zodat u een arrangement op maat krijgt naar uw behoeften.
Bij Apparance kunnen wij u een totaalplaatje bieden van een verzorgd uiterlijk en een ontspannen lichaam en geest.

Waar bevindt zich Apparance?
Apparance bevindt zich in Etten-Leur.
Etten-Leur is gelegen tussen Roosendaal en Breda.

Bel voor een afspraak naar 076-5038513, mail naar info@apparance.nl of vul het contactformulier in.

Bekend van televisie – RTL4

Bekijk hier de aflevering van Welkom in Brabant met presentatrice Tatjana Maul.