Apparance

 Wij maken het u graag gemakkelijk, doordat u bij Apparance alles vindt wat u nodig heeft wat betreft de uiterlijke verzorging.

Zo kunt u in de kapsalon uw haren volledig laten behandelen zoals;  knippen, verven en stylen waardoor u weer met een mooie coupe richting huis kan gaan. Onze kapsters zijn echte vakvrouwen op het gebied van haarkleuringen en barber styling. Zo heeft Marcha de cursus gevolgd bij Schorem Rotterdam en verkopen wij de producten van Reuzel.
In de schoonheidssalon van Apparance kunt u terecht voor diverse huidverbeterende gezichtsbehandelingen gericht op elk huidprobleem. Acne, pigmentvlekken, couperose, rosacea, rimpels of verslappingen. Wij helpen u er graag vanaf met onze producten van Nimue. Daarnaast werken wij ook met de voedingssupplementen en detox kuur van Laviesage om zo het lichaam van binnenuit te voorzien van de juiste voedingsstoffen.
Maar ook zijn wij er voor diegene die zichzelf heerlijk willen laten verwennen met de intensief verzorgende en ontspannende behandelingen van Payot .
Verder kunt u zichzelf op laten maken met de nieuwste make-up trends om stralend de deur uit te gaan.

Wij, Colinde, Marcha, Isabella, Daphne en Monica genieten ervan om te zien hoe stralend onze klanten ons na een bezoek aan de salon verlaten.
Daarom helpen wij iedereen ontzettend graag om ervoor te zorgen dat u een mooi, verzorgd en zelfverzekerd uiterlijk krijgt.

Wat betekent Apparance?
Apparance betekent “mooi uiterlijk”.
Wij helpen u graag met onze specialistische adviezen en behandelingen 24voor een verzorgd en zelfverzekerd uiterlijk met veel persoonlijke aandacht.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?
Voor een heerlijk ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon, waarbij we u goed begeleiden om huidproblemen bij de oorzaak aan te pakken. Ook voor een volledige haarbehandeling in de kapsalon of voor een totale metamorfose als u het even niet meer weet of toe bent aan een vernieuwing wat betreft uw uiterlijk.
Verder zijn we al jaren gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions met de one by one en de 3D t/m 8D techniek voor een mooie open blik, waarbij u geen mascara meer nodig heeft.
Tevens kunt u ook genieten van heerlijke diepte massages waarbij ook de vastzittende spieren goed los gemasseerd worden.
Maar ook als u een paar dagen bij wilt komen van alle drukte kunt u terecht in onze Bed&Breakfast,waar u kunt overnachten in onze romantische kamer met bad en kunt u genieten van een heerlijk ontbijt met uitzicht op een geweldig mooi natuurgebied. Vanaf juni 2017 heeft Apparance zich uitgebreid met een luxe privé spa waar u kunt genieten van alle wellness faciliteiten die daarbij komen kijken. Bekijk onze wellness arrangementen om uw favoriet arrangement uit te kunnen kiezen.

Bij Apparance behandelen wij iedere klant met veel aandacht en geven u een oprecht advies. Kwaliteit en service staan bij ons bovenaan. Zowel dames als heren zijn welkom.

Combinatie Beauty, Wellness & hair
U kunt een keuze maken uit onze arrangementen of samen met ons een combinatie maken van onze behandelingen, zodat u een arrangement op maat krijgt naar uw behoeften.
Bij Apparance kunnen wij u een totaalplaatje bieden van een verzorgd uiterlijk en een ontspannen lichaam en geest.

Waar bevindt zich Apparance?
Apparance bevindt zich in Etten-Leur.
Etten-Leur is gelegen tussen Roosendaal en Breda.

Bel voor een afspraak naar 076-5038513, mail naar info@apparance.nl of vul het contactformulier in.