Nimue

 

Home » Nimue

Nimue is het antwoord voor al uw huidproblemen. Nimue is een cosmeceutical, wat wilt zeggen dat het de schade in of op de huid effectief behandelt en een gezonde huid creëert door actieve huidverjonging.
Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals zijn therapeutische producten met farmaceutische voordelen. Deze producten zijn in staat om de structuur en de biologische functies van de huid te beïnvloeden, wat een zichtbaar gezonde en optimaal functionerende huid als resultaat heeft.

Bent u helemaal tevreden met uw huid? Weet u of de producten die u thuis gebruikt wel écht nut hebben voor de huid en voldoende resultaat brengen?

Wij krijgen vrijwel dagelijks te horen hoeveel mensen niet weten of zij wel de juiste producen gebruiken. En logisch, want hoe kan u dat ook weten? Er zijn zo veel commerciële merken op de markt die allemaal zeggen dat zij het juiste kunnen doen voor de huid. Maar is dat ook echt zo?

Als we alle merken op 1 grote hoop gooit zijn vrijwel alle merken verzorgend voor de huid. Met natuurlijk een groot verschil aan werkstoffen per merk. De merken verzorgen de huid lekker, maar kunnen ze ook meer dan dat? Nee, in de meeste gevallen niet helaas. Willen onze klanten meer dan die verzorging? Absoluut!! En daarom werken wij al jaren met veel succes met het prachtige merk: Nimue.

Wat maakt Nimue zo krachtig?

Nimue is een merk dat verder gaat dan normale huidverzorging. Vrijwel elk product van Nimue bevat een combinatie van 3 zuren.
Glycolzuur: dit werkt sterk peelend en hydraterend
Melkzuur: verhelderd de huid en verminderd vlekjes
Citroenzuur: verfijnt de poriestructuur enorm.

Van Nimue mag u dan ook écht verwachten dat u bij een goed productgebruik een prachtige stralende, vlekkeloze huid krijgt met verfijnde poriën en verminderde lijntjes.
Hoe gaan wij te werk?

Plan bij een van onze huidspecialisten een afspraak voor een gezichtsbehandeling of intakegesprek voor een huidadvies. Zo kunnen wij bekijken wat de huid nodig heeft voor de snelste en beste resultaten. De behandelingen van Nimue geven een enorme boost aan de huid. Dat is eens iets anders dan dat u waarschijnlijk gewend bent van een gezichtsbehandeling.

Wij starten in bijna alle gevallen met de Nimue Support treatment, deze behandeling bevat een reiniging, 2 peelings, verwijderen van onzuiverheden, een heerlijk masker en als afsluiting een goede dagverzorging. Daarnaast wordt tijdens de inwerktijd van de peeling en masker ook een ontspannende massage gegeven van de nek, schouders, oren en hoofdhuid. Wij willen graag iedereen naast een krachtige behandeling, ook een fijne beleving van een gezichtsbehandeling geven.
Deze Nimue Support Treatment kost €95,-.

Na de behandeling leggen wij uit op welke manier u thuis verder kan gaan om nog meer resultaat te behalen in een korte tijd. De meeste klanten merken na 1 week al veel verschil. Nimue heeft hele fijne starterskits voor elk huidtype. Zo hoeft u niet meteen een groot pakket aan producten aan te schaffen en kan u toch in een maand aan productgebruik zien wat dit voor uw huid gaat doen. De starterskits bevatten: een reiniging, conditioner (lotion), peeling, dagcreme, nachtcreme en zonnebrandcreme. Begint u liever wel direct met grote verpakkingen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.
Prijs starterskit passend bij uw huid: €85,-

Benieuwd welke resultaten wij kunnen creëren bij uw huid? Plan dan vandaag nog uw afspraak!

Huidverzorging

Alle behandelingen van Nimue zijn gebaseerd op actieve werkstoffen waarbij het resultaat voorop staat. Tijdens een huidverzorgingsbehandeling van Nimue wordt de huid gereinigd, gepeeld en verzorgd. Deze behandelingen zijn ideaal voor iedereen die een verbluffend resultaat en ontspanning wil combineren in een behandeling. Dankzij de unieke combinatie van antioxidanten en herstellende werkstoffen wordt de huid geherstructureerd en straalt de huid van gezondheid. De behandelingen en de herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme antioxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten. Deze formules werken onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

Huidproblemen

Een gezonde huid is niet vanzelfsprekend. Door diverse interne en externe factoren zoals medicatie of verkeerde cosmetica kan een huidprobleem ontstaan.
Nimue is gespecialiseerd in het behandelen van de probleemhuid, zoals acne, pigmentvlekken of rosacea.
Dankzij actieve ingrediënten vanuit de farmacie wordt de huid tijdens deze behandelingen opnieuw opgebouwd zodat huidproblemen zich genezen en herstellen.

Huidverjonging

Een actieve verjongingsbehandeling. Ideaal voor een door externe factoren beschadigde, gehyperpigmenteerde, problematische of gevoelige huid.
Een zachte maar actieve behandeling met een superieur resultaat die de poriën van de huid verkleint en voor een meer verfijnde stralende huidtextuur zorgt met een verhoogde elasticiteit en vitaliteit.

Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

 

 

 

 

 

 

 

 

Welke huidproblemen kunnen behandeld worden?
– Acne
– Rosacea
– Rimpels
– Verslappingen
– Pigmentvlekken
– Couperose

Nimue is geschikt voor iedereen die wilt werken naar een mooie en stralende huid zonder huidproblemen.

Hoe wordt een behandeling aangeraden?
Wilt u van een huidprobleem af of wilt u werken naar een mooie huid? Dan raden wij aan elke 3 tot 4 weken de gezichtsbehandelingen te herhalen. Hoe veel behandelingen u nodig heeft verschilt per huidprobleem en hoe ernstig het is.
Is uw huid goed opgeknapt na de kuur? Dan kan de periode tussen de gezichtsbehandelingen ook uitgesteld worden tot 6-8 weken.

De behandelingen

Bij elke gezichtsbehandeling in de schoonheidssalon adviseert onze Nimue huidspecialist wat uw huid op dat moment nodig heeft in combinatie met uw eigen wensen.
Informeer eens bij uw zorgverzekering of u acne behandelingen vergoedt krijgt. U kunt namelijk de behandelingen vergoedt krijgen door uw zorgverzekering. In sommige gevallen is er een verwijzing van uw huisarts nodig.

Apparance, uw huidspecialist in de omgeving van Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Rotterdam, Tilburg, enz.
Wij helpen u graag op alle vlakken van intensieve huidverbetering.