Nimue

Nimue is het antwoord voor al uw huidproblemen. Nimue is een cosmeceutical, wat wilt zeggen dat het de schade in of op de huid effectief behandelt en een gezonde huid creëert door actieve huidverjonging.
Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals zijn therapeutische producten met farmaceutische voordelen. Deze producten zijn in staat om de structuur en de biologische functies van de huid te beïnvloeden, wat een zichtbaar gezonde en optimaal functionerende huid als resultaat heeft.

Huidverzorging

Alle behandelingen van Nimue zijn gebaseerd op actieve werkstoffen waarbij het resultaat voorop staat. Tijdens een huidverzorgingsbehandeling van Nimue wordt de huid gereinigd, gepeeld en verzorgd. Deze behandelingen zijn ideaal voor iedereen die een verbluffend resultaat en ontspanning wil combineren in een behandeling. Dankzij de unieke combinatie van antioxidanten en herstellende werkstoffen wordt de huid geherstructureerd en straalt de huid van gezondheid. De behandelingen en de herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme antioxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten. Deze formules werken onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

Huidproblemen

Een gezonde huid is niet vanzelfsprekend. Door diverse interne en externe factoren zoals medicatie of verkeerde cosmetica kan een huidprobleem ontstaan.
Nimue is gespecialiseerd in het behandelen van de probleemhuid, zoals acne, pigmentvlekken of rosacea.
Dankzij actieve ingrediënten vanuit de farmacie wordt de huid tijdens deze behandelingen opnieuw opgebouwd zodat huidproblemen zich genezen en herstellen.

Huidverjonging

Een actieve verjongingsbehandeling. Ideaal voor een door externe factoren beschadigde, gehyperpigmenteerde, problematische of gevoelige huid.
Een zachte maar actieve behandeling met een superieur resultaat die de poriën van de huid verkleint en voor een meer verfijnde stralende huidtextuur zorgt met een verhoogde elasticiteit en vitaliteit.

Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Welke huidproblemen kunnen behandeld worden?
– Acne
– Rosacea
– Rimpels
– Verslappingen
– Pigmentvlekken
– Couperose

Nimue is geschikt voor iedereen die wilt werken naar een mooie en stralende huid zonder huidproblemen.

Hoe vaak moet ik een behandeling doen?
Wilt u van een huidprobleem af of wilt u werken naar een mooie huid? Dan raden wij aan elke 3 tot 4 weken de gezichtsbehandelingen te herhalen. Hoe veel behandelingen u nodig heeft verschilt per huidprobleem en hoe ernstig het is.
Is uw huid goed opgeknapt na de kuur? Dan kan de periode tussen de gezichtsbehandelingen ook uitgesteld worden tot 6 weken.

De behandelingen

Bij elke gezichtsbehandeling in de schoonheidssalon adviseert onze Nimue huidspecialist wat uw huid op dat moment nodig heeft in combinatie met uw eigen wensen.
Informeer eens bij uw zorgverzekering of u acne behandelingen vergoedt krijgt. U kunt namelijk de behandelingen vergoedt krijgen door uw zorgverzekering. In sommige gevallen is er een verwijzing van uw huisarts nodig.

Apparance, uw huidspecialist in de omgeving van Breda.
Wij helpen u graag op alle vlakken van intensieve huidverbetering.