Hairextensions laten zetten in Etten-Leur

 

Home » De beste kapper in Etten-Leur » Hairextensions laten zetten in Etten-Leur

 

Wilt u graag hairextensions laten zetten in Etten-Leur? Dat kan bij onze kapsalon. Wanneer u net even een vollere bos haren wilt met uw eigen lengte of juist een langere lengte, dan kunnen wij u verder helpen. Bij ons is alles mogelijk door ons brede aanbod aan hairextensions. Een prachtige haarbos geeft een boost aan uw zelfvertrouwen!

Diverse technieken voor hairextensions in Etten-Leur

Onze salon werkt met diverse technieken. Een van deze technieken noemen we tape extensions. Met deze plaktechniek worden er meerdere korte strokes in uw gewenste haarkleur en lengte aangebracht aan een strookje eigen haren. Doordat het hele fijne plukjes zijn, kunnen ze op meerdere manieren aangebracht worden. Wilt u meer volume voor bijvoorbeeld een schitterend bruidskapsel? Dan bent u vaak met een aantal extensions al geholpen om een mooie vollere haarbos te creëren. Wilt u graag een langere haarlengte? Dan worden er wat meer tapes in het eigen haar verwerkt. Hoeveel tapes er nodig zijn is afhankelijk van de eigen haardikte. Hoe dikker het haar is, hoe meer extensions er nodig zijn om het verlengde stuk even dik te krijgen als de eigen haren. Naast extensions is het ook mogelijk om te kiezen voor een balayage kapsel met highlights.

De weave techniek is de meest stevige techniek voor hairextensions die we gebruiken bij onze salon in Etten-Leur. Hierbij wordt er een vlechtje gemaakt in de eigen haren. Aan dit vlechtje wordt een strook met extensions vastgenaaid met draad. Hierdoor breekt er geen haar af en het is vriendelijk voor het eigen haar. Als u meer volume wilt, heeft u heel waarschijnlijk genoeg aan één baan. Wilt u verlenging en volume? Dan zijn er waarschijnlijk twee of drie banen nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Kosten van de hairextensions bij onze kapsalon in Etten-Leur

De prijs van de tape extensions varieert per persoon, afhankelijk van de lengte van de extension en de hoeveelheid die er nodig is om het gewenste resultaat te verkrijgen. Er wordt gemiddeld één keer per jaar nieuwe extensions aangeschaft. De kosten van hairextensions variëren bij onze salon in Etten-Leur tussen de €200,- en €1180,-. Daarna worden de extensions elke 6 weken omhoog geplaatst. Het omhoog plaatsen van tape extensions elke zes weken kost €95,- gemiddeld. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid tapes. Ook de prijs van weave extensions ligt aan de lengte van de extension en de hoeveelheid banen die er nodig zijn om het gewenste resultaat te verkrijgen. U schaft gemiddeld een keer per jaar nieuwe extensions aan. De kosten van de hairextensions bij onze salon in Etten-Leur variëren tussen €396,- voor één baan – €783,- voor twee banen – €1175,- voor drie banen. Daarna worden de extensions elke zes weken omhoog geplaatst. Het omhoog plaatsen van weave extensions na zes weken kost €52,- / €104,- / €156,-.

Plan direct uw afspraak in bij onze salon

Wilt u een afspraak maken om hairextensions te laten zetten bij onze salon in Etten-Leur? Maak gemakkelijk een afspraak via onze contactpagina. Heeft u nog vragen over de behandeling? Dan helpt het team van Apparance u natuurlijk graag verder. Wij zijn te bereiken via 076-5038513.

 

Invest in your crown.. You wear it every day..

6ab039c9-b577-41ed-87d4-a32a7db0aee7