Een balayage kapsel bij onze salon in Etten-Leur

Home » De beste kapper in Etten-Leur » Een balayage kapsel bij onze salon in Etten-Leur

Wilt u een nieuw balayage kapsel in de buurt van Etten-Leur? Onze kapsters zijn gespecialiseerd in intensieve kleuringen. Wij creëren de mooiste kapsels met highlights en lowlights bij onze salon in Etten-Leur. Ook creëren wij voor iedereen een kleur naar wens.

Balayage of highlights bij onze salon in Etten-Leur

Door de vele trainingen zijn onze kapsters gespecialiseerd in verschillende haartechnieken. Onze salon in Etten-Leur is gespecialiseerd in verschillende kapsels, zoals balayage, highlights, lowlights en hair-extensions. U kunt bij ons ook terecht voor andere behandelingen, zoals haren verven in onze kapsalon. We bespreken samen met u welk kapsel het beste bij u past en geven hierover een gepast advies. Houd u van gemak? Of bent u juist graag met uw haren bezig? Dat zijn allemaal dingen waar wij naar kijken. Ook leren wij u graag hoe u zelf uw haren in een handomdraai mooi in model krijgt. U kunt bij ons in Etten-Leur voor meer terecht dan alleen haartechnieken, zoals balayage of highlights. U vindt bij ons ook de optie om uw wimpers en wenkbrauwen te laten doen. Naast deze behandelingen zijn wij ook dé plek om even ultiem te genieten in onze privé-wellness.

Maak uw afspraak eenvoudig online of telefonisch

Wilt u naar onze salon in Etten-Leur komen voor behandelingen, zoals balayage en highlights? Bent u geïnteresseerd in een wenkbrauwbehandeling? Of komt u genieten in onze privé-spa? Plan dan snel een afspraak in en zorg ervoor dat u niet langer hoeft te wachten. Een afspraak maken kan via 076-5038513 of via onze contactpagina.