De beste kapper in Etten-Leur

Home » De beste kapper in Etten-Leur

Wanneer u een kapsalon in Etten-Leur, nabij Rijsbergen, zoekt waar u terecht kunt voor verschillende haarbehandelingen, dan kunt u terecht bij Apparance. Onze salon is niet alleen de beste kapper in Etten-Leur, wij bieden u nog veel meer mogelijkheden dan enkel haarbehandelingen. U komt totaal tot rust op het moment dat u bij ons binnenstapt. Voor onze kapsalon in Etten-Leur is het een uitdaging om iedere klant met een mooi uiterlijk naar buiten te laten gaan. Wij behandelen iedere klant met veel aandacht en oprecht advies. Kwaliteit en service vinden wij erg belangrijk.

Dé kapsalon voor in regio Etten-Leur en Rijsbergen

Door middel van vele trainingen zijn de kapsters uit onze kapsalon in Etten-Leur, nabij Rijsbergen, altijd op de hoogte van de nieuwste knip- en kleurtechnieken. Hierdoor blijven wij geïnspireerd en enthousiast in ons vak. Iedereen is welkom, van jong tot oud. Kom langs bij dé beste kapper van Etten-Leur en laat u verrassen. Wij werken onder andere met merken als Schwarzkopf, een koploper op het gebied van kappersproducten. Daarnaast werken we ook met Rusk en Balmain hair, voor haarverlening en volume. Dit is bijvoorbeeld fantastisch voor een bruidskapsel. Naast een kapsalon in Etten-Leur, nabij Rijsbergen, zijn wij bezig met het opzetten van een trouwlocatie te Etten-Leur. Dit betekent dat u over enige tijd niet alleen terechtkunt bij dé beste kapper in Etten-Leur voor uw bruidskapsel, maar ook voor de bruiloft zelf.

 

Maak een combinatieafspraak bij onze salon

Wilt u meer dan alleen uw haren laten doen bij dé beste kapper in Etten-Leur? Maak dan een gecombineerde afspraak. Kies ervoor om een knipafspraak te combineren met bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling of hoofdhuidmassage. U kunt uw afspraak makkelijk plannen via onze contactpagina. Heeft u vragen over een van onze behandelingen? Bel dan gemakkelijk naar 076-5038513. Wij helpen u natuurlijk graag verder.

 

Klik hier voor de prijzen

6ab039c9-b577-41ed-87d4-a32a7db0aee7