Kapsalon

Wat betekent Apparance?

Apparance betekent “mooi uiterlijk”

Wat doen wij
Bij Apparance komt u totaal tot rust op het moment dat u bij ons binnen stapt. Het is voor ons een uitdaging om iedere klant met een mooi uiterlijk of misschien wel met een totale metamorfose naar buiten te laten gaan. Wij behandelen iedere klant met veel aandacht en oprecht advies. Kwaliteit en service vinden wij erg belangrijk.

Laatste trends
Door middel van vele trainingen blijven wij op de hoogte van de nieuwste knip- en kleurtechnieken. Hierdoor blijven wij geïnspireerd en enthousiast in ons vak. Iedereen is welkom van jong tot oud. Kom gezellig langs en laat u verrassen.

Wij werken met merken als Schwarzkopf, een koploper op het gebied van kappersproducten, Z-One, laat u verrassen met een cocktail, heerlijk van geur en heerlijk voor uw haar. Rusk en met Balmain hair voor haarverlenging en volume. Super om bijvoorbeeld voor een bruiloft iedereen te verrassen met een geweldige haarbos, als het allemaal net ietsjes meer mag zijn. Nog even een kleurtje met de Marc Inbane tanning spray en laat uw make-up verzorgen door Isabella en u zult de gehele dag stralen. U was nog nooit zo mooi!

Apparance heeft alles in huis wat u nodig heeft om er GEWELDIG uit te zien.

Combinatie Beauty en hair

U kunt indien gewenst een gecombineerde afspraak maken. Na bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling tot en met een hoofdhuidmassage toe wat erg lekker is, hoeft u de salon zo niet te verlaten, wij maken indien gewenst het totale plaatje af door uw haren heerlijk te wassen, te verzorgen en weer in model te brengen.
Zo bent u heerlijk ontspannen en gaat u ook weer helemaal verzorgt de deur uit.

Klik hier voor de prijzen