Uw haren laten verven bij onze kapsalon in Etten-Leur

✔ Brede kennis over de huid ✔ Specialist in haar en wimpers ✔ Privé wellness en spa

Wanneer u uw haren wilt laten verven in Etten-Leur, kunt u terecht bij onze kapsalon. Onze kapsters zijn door middel van trainingen op de hoogte van de nieuwste knip- en kleurtechnieken. We creëren voor iedereen een kleur naar wens. Van een uitgroei tot een volledige nieuwe kleur.

Wilt u een behandeling boeken of meer weten over onze diensten?

Contacteer ons nu!

Op wat voor manier laat u uw haren verven bij ons in Etten-Leur?

U kunt bij onze salon in Etten-Leur terecht om uw haren te laten verven. Onze kapsters zorgen ervoor dat u stralend de salon uit loopt met uw nieuwe haarkleur. Bij onze kapsalon creëren wij de mooiste haarkleuringen. Wij zijn hierin gespecialiseerd van lowlights, highlights tot volledige balayage. Buiten het knippen van een perfecte coupe zijn wij ook gespecialiseerd in extensions en bruidskapsels. Ons Apparance team laat u stralen op de meest fantastische dag van uw leven. Ook kunt u onze locatie gebruiken als trouwlocatie. Onze tuin is beschikbaar als trouwlocatie te Etten-Leur.

 

Plan direct een afspraak telefonisch of online

Bent u op zoek naar een kapsalon in Etten-Leur die uw haren kan verven? Wij helpen u graag aan een prachtige nieuwe kleur. Plan direct een afspraak en straal zo snel mogelijk met uw nieuwe kapsel. Heeft u vragen over de behandelingen? Neem dan contact op door te bellen naar 076-5038513.

 

Klik hier voor de prijzen

6ab039c9-b577-41ed-87d4-a32a7db0aee7