Bruidskapsel laten verzorgen in Etten-Leur

✔ Brede kennis over de huid ✔ Specialist in haar en wimpers ✔ Privé wellness en spa

Wanneer u op zoek bent naar het perfecte bruidskapsel, dan is onze kapsalon in Etten-Leur gegarandeerd een match. Wij zorgen ervoor dat u stralend op de bruiloft verschijnt. Het team van Apparance beschikt over de beste kapsters die gespecialiseerd zijn in verschillende knip- en haarkleuringstechnieken.

Wilt u een behandeling boeken of meer weten over onze diensten?

Contacteer ons nu!

Het beste bruidskapsel creëren wij in onze salon in Etten-Leur

Wanneer u er fantastisch wilt uitzien op de grote dag, laat u uw bruidskapsel verzorgen door onze salon in Etten-Leur. U kunt zich heerlijk ontspannen en vol zelfvertrouwen verschijnen op de bruiloft. U kunt er ook voor kiezen om uw haren te laten verven. Er zijn vele mogelijkheden om een prachtig bruidskapsel te creëren bij onze salon in Etten-Leur. Het maakt niet uit wat voor haarkleur of lengte u heeft, onze kapsters zorgen ervoor dat u er stralend uitziet. Wilt u voor de bruiloft nog even heerlijk relaxen en tot rust komen? Dat kan in onze wellness spa. Wij bieden verschillende heerlijke arrangementen. Onze schoonheidssalon biedt verschillende schoonheidsbehandelingen; van bindweefselmassages tot aan hoofdhuidmassages. Bekijk ons brede assortiment voor meer informatie over deze behandelingen.

Maak gemakkelijk uw kappersafspraak

Wilt u uw bruidskapsel laten verzorgen door het team van Apparance in Etten-Leur? Reserveer uw afspraak en zorg ervoor dat u prachtig op de bruiloft verschijnt. Heeft u nog vragen? Dan helpen wij u natuurlijk graag verder. Wij zijn te bereiken via 076-5038513.

 

Klik hier voor de prijzen

6ab039c9-b577-41ed-87d4-a32a7db0aee7