Wimper extensions

Home » Brows & Lashes » Wimper extensions

 

Mooie, volle wimpers zonder ooit nog mascara te hoeven gebruiken. Wie wil dit nu niet?
Hierdoor heeft u altijd een open blik en gaat u nooit onopgemaakt de deur uit. Het scheelt u veel in tijd en heeft nooit geen last meer van uitgelopen mascara.
De wimper extensions zijn bestand tegen traanvocht, regen, transpiratie en water. U kunt er dus mee zwemmen, slapen, douchen en sporten.

Er zijn verschillende technieken:

One by one lash extensions

Dit is de techniek die vele mensen kennen. Er wordt dan één extension op één eigen wimper haartje geplakt. Dat geeft een heel natuurlijk effect, maar zorgt er ook voor dat er geen irritaties zijn. Het is dus absoluut niet de bedoeli

ng dat de wimper extensions zeer doen! De extensions variëren in dikte en lengte, waardoor het voor jong en oud mogelijk is. Het is mogelijk om ze heel erg natuurlijk te plaatsen, waardoor het voordeel is dat u geen mascara meer nodig heeft, maar wel altijd mooi opgemaakt bent. Voor een wat opvallendere blik hebben we ook dikkere extensions, zodat de oogopslag voller lijkt. Bij de one by one techniek voelen de haartjes iets onnatuurlijker aan door de dikte van de extensions.

Nieuwe set one by one €100,- / €120,-*
Bijvullen na 2 weken €48,50 / €55,-*
Bijvullen na 3 weken €55,50 / €61,50*
Bijvullen na 4 weken €66,50 / €69,-*
Bijvullen na 5 weken €78,- / €80,-*

* = sterkste lijm, blijft gemiddeld een week langer mooi zitten.

Russian naturel volume

Bij deze techniek worden er 3 tot en met 10 haartjes als een waaier op 1 eigen wimper geplaatst. Hierdoor creëren we meer wimpers dan we van onszelf al hebben.
Wilt u een natuurlijk effect? Ga dan voor de 3D – 5D.
Hoe meer haartjes er op 1 eigen wimper geplakt kunnen worden, hoe voller het oogt. Deze extensions zijn nog veel dunner als bij de one by one techniek, waardoor het niet zwaarder is op de eigen wimper.Ook kunnen we verschillende lengtes aanbrengen en is er een keuze uit een natuurlijke en grove krul. Wij adviseren u graag welke lengte bij u past afhankelijk van uw wensen.
Deze haartjes voelen zo zacht aan, zodat u bijna niet voelt dat er iets op de wimpers zit.

Nieuwe set 3D t/m 5D €120,- / €140,-*
Bijvullen na 2 weken €48,50 / €55,-*
Bijvullen na 3 weken €55,50 / €61,50*
Bijvullen na 4 weken €66,50 / €70-*
Bijvullen na 5 weken €78,- / €82,-*

* = sterkste lijm, blijft gemiddeld een week langer mooi zitten.

Russian mega volume  

Bij deze techniek worden er 6 t/m 10 wimper extensions op één eigen wimper haartje geplaatst. Deze extensions zijn nog veel dunner als de one by one extensions waardoor het niet zwaar aanvoelt. Met de 6D t/m 10D extensions creëert u een enorm volume, waarbij u een enorme glamour look zal krijgen. Wilt u graag een prachtige volle wimper look? Dan is dit een goede keuze!

Nieuwe set 6D t/m 10D €140,- / €160,-*
Bijvullen na 2 weken €54,- / €64,50*
Bijvullen na 3 weken €61,- / €71,50*
Bijvullen na 4 weken €69,- / €77-*
Bijvullen na 5 weken €82,50 / €92,-*

* = sterkste lijm, blijft gemiddeld een week langer mooi zitten.

Goed om te weten:
Voor het mooiste resultaat mogen de wimper extensions na 3 weken opgevuld worden, omdat de eigen wimpers een cyclus hebben van ongeveer 8 weken. In 8 weken heeft u dus weer een hele nieuwe bos met eigen wimpers. Gedurende de periode dat de wimper extensions erop zitten kunnen er zo nu en dan haartjes uitvallen. Daarvoor in de plaats komen ook weer nieuwe wimpers, waar wij met het bijvullen weer nieuwe wimperextensions op plaatsen.
De wimperextensions kunnen ook eenmalig gezet worden, voor bijvoorbeeld een vakantie, feest of bruiloft.

Is het slecht voor de eigen wimpers?
Nee, als de wimper extensions goed geplakt worden is het niet slecht voor de eigen wimpers. Als u er zelf veel aan gaat zitten en de wimpers eruit trekt is het natuurlijk niet goed voor de wimpers, maar ook dan komen ze gewoon terug. De wimper extensions horen niet zeer te doen. Als dit wel het geval is, zijn ze niet goed geplaatst. Kijk altijd goed waar u wimper extensions laat zetten.

Waarom kiest u voor Apparance?
Het is ontzettend belangrijk dat na elke behandeling de pincetten en andere werkmaterialen goed gesteriliseerd worden, waardoor alle bacteriën vernietigd worden zodat niets overgebracht kan worden naar volgende klanten. Bij Apparance vinden wij hygiëne erg belangrijk en zult u er altijd zeker van zijn dat u correct behandeld wordt.
Ook gaan wij voor kwaliteit. Wij plakken op al uw eigen wimpers een extension, zodat u mooie volle wimpers zal krijgen.
Verder gebruiken wij een minimale hoeveelheid lijm, zodat u geen irritaties gaat krijgen door klonten lijm. Het is ook helemaal niet nodig extreem veel lijm te gebruiken. In wimper lijm zit enorm veel verschil, vandaar dat wij lang gezocht hebben naar een lijm waar zo weinig mogelijk mensen op reageren, maar wel ontzettend goed blijft zitten.
Helaas zijn er heel af en toe nog eens mensen die een allergie hebben of opbouwen voor de wimper lijm. Voor deze mensen hebben wij goed nieuws, omdat wij de lijm hebben voor mensen met een allergie.

Waar moet u rekening mee houden?
De eerste 48 uur nadat de wimperextensions zijn gezet is het belangrijk dat er niet al te veel vocht bij komt, zodat de lijm goed kan drogen.
Van olie verminderd de kwaliteit van de lijm, daarom is het belangrijk om een olievrije make-up remover te gebruiken. Ook mag u geen waterproof mascara of eyeliner dragen, omdat deze er niet af te krijgen is zonder olie.
Wilt u de wimper extensions weer opnieuw bij laten werken? Dan adviseren wij u de oogreiniging speciaal voor de wimper extensions aan te schaffen t.w.v. €13,95 en deze steeds voordat u komt om de wimperextensions bij te laten werken te gebruiken. Hierdoor zijn de wimpers goed vetvrij voor het plaatsen van de nieuwe lash extensions.

 

Misencil Lash Extensions

Misencil Wimper Extensions zijn ontwikkeld in Canada onder de strenge kwaliteitsvoorwaarden. De gehele Misencil wimperbehandeling is veilig voor de ogen om zo min mogelijk dampen in de ogen toe te laten. De extensions worden geproduceerd van hoogwaardig kunststof en zijde, hierdoor zijn ze amper van echt haar te onderscheiden. Misencil wimperextensions zijn licht, flexibel, hitte bestendig en mooi afgewerkt. De geperforeerde basis zorgt, samen met de unieke kwaliteit Misencil lijm, voor een perfecte snelle hechting van de extension.
Misencil Lijmen zijn anders dan alles wat er op de markt te verkrijgen is: 2uur na de behandeling is de lijmverbinding optimaal en kun je al mee sporten en zelfs douchen en zwemmen! Dat doet geen ander merk Misencil na. Deze hoge kwaliteit is het resultaat van de eigen ontwikkeling in Canadese laboratoria, in samenwerking met de strenge inspecteurs van het Canadese ministerie van Volksgezondheid. Het oogpunt van de oprichters van Misencil, zelf opgeleid als optometrist, is altijd veiligheid & hygiëne en met dit als focuspunten zijn de Misencil lijmen ontwikkeld, speciaal voor wimperextensions behandelingen.
Misencil Verzorgingsproducten zijn essentieel om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw wimperextensions, dit is zelfs onze grootste zorg. Daarom ondersteunen wij Misencil klanten met een uitgebreide range aan reinigings- en verzorgingsproducten, veelal voorzien van Zwitserse Appelstamcel technologie, ook wel “Pomodermie” genoemd. Deze nanotechnologie bevorderd de groei van de celstructuur van zowel uw natuurlijke wimpers als ook uw huid en dát voel je meteen: Ons top product, Le Sérum+, laat uw natuurlijke wimpers zelfs tot 3x meer volume geven binnen 14 dagen! Ervaar het zelf.

Apparance, uw wimperspecialist in de omgeving van Breda, Roosendaal, Bergen op zoom, Tilburg en Etten-Leur.
Wij helpen u graag in de schoonheidssalon om u te voorzien van een mooie kwaliteit wimperextensions.