Eyeliner PMU

Wilt u elke dag op staan met een opgemaakte look? Dan is de permanente eyeliner vast iets voor u!
De pmu eyeliner wordt vooraf getekend met potlood waardoor we samen kunnen bekijken hoe de eyeliner u de mooiste uitstraling geeft.

Infraliner

Met de pmu infraliner/infralash eyeliner wordt er tussen de wimpers een fijne lijn getatoeëerd. Dit geeft een mooi naturel effect en maakt de wimperaanzet optisch voller.

Kosten
Infraliner boven €290,-
Infraliner boven en onder €325,-

Classic eyeliner

Wilt u graag een mooie eyeliner passend bij uw ogen, maar hoeft u geen wing? Dan kan dat uiteraard ook zonder en is de Classic Eyeliner met pmu (permanente make-up) geschikt voor u.

Kosten
Classic liner boven €330,-
Classic liner boven en onder €350,-

Wingliner

De meest gekozen eyeliner, de wingliner. Perfect als u klaar bent met elke dag de eyeliner weer helemaal opnieuw te moeten tekenen. Voorafgaand tekenen we eerst de eyeliner goed uit, zodat we kunnen zien hoe de wing het beste bij u past. Zo geven we een mooie lift aan de ogen, doordat deze op de juiste manier gezet wordt.

Kosten
Wing liner boven €330,-
Wing liner boven en onder €350,-

 

De behandeling

We beginnen de behandeling altijd met het bespreken van uw wensen. Welke pmu eyeliner past het beste bij u? De infraliner, wingliner of toch de classic eyeliner? Ook kijken we welke tint het beste bij de huid past voor een zo mooi mogelijk gewenste kleur. Dan gaan we de eyeliner tekenen hoe het mooi bij uw ogen past. Zo kunnen we direct zien hoe het in het gezicht staat. Is dit de eyeliner die u graag wilt? Dan gaan we de behandeling voor zetten.

Met ons apparaat en fijne naalden kunnen we de meest verfijnde lijnen zetten, zodat het een prachtige strakke lijn zal worden. De behandeling duurt ongeveer anderhalf uur. In principe heeft u aan 1 behandeling genoeg, maar er zijn altijd uitzonderingen waarbij we een 2e touch up doen als het niet overal goed gepakt heeft. Geef dit wel maximaal 6 weken na de behandeling door, zodat dit kosteloos gedaan kan worden.

Voorzorg

  • Drink 24 uur voor de afspraak geen drankjes met alcohol en cafeïne. Dit kan het bloed verdunnen en zorgen dat u sneller bloedt.
  • Verwijder alle oogmake-up voor de afspraak grondig! Wimper extensions moeten het liefst een week voor de behandeling verwijderd worden.
  • Draagt u contactlenzen? Draag op de dag van de behandeling dan even een bril of haal de lenzen er tijdens de behandeling even uit.

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk dat u 1 week de eyeliner vrij houd van creme’s, make-up en veel water. Draag ook geen mascara om bacteriën te voorkomen. De mascara kan er namelijk niet afgehaald worden met oogmake-up remover vanwege de net geplaatste eyeliner. Het is goed om de ogen te reinigen met een watje met water of licht te spoelen met water, maar doe dit maar kort.

De eyeliner gaat in de komende weken na de behandeling genezen. De huidgenezing zorgt altijd even voor een vermindering van de kleur. Zo wordt na een aantal dagen de eyeliner heel licht als de velletjes/korstjes eraf vallen. Hierna heeft de huid ongeveer 4 weken de tijd nodig om volledig te herstellen. Na die tijd is dan ook de eyeliner pas echt goed zichtbaar. Heeft het toch niet helemaal goed gepakt? Neem dan uiteraard meteen na 4 weken contact met ons op, zodat dit kosteloos bijgewerkt kan worden voor een perfect resultaat.

Bijwerken van de eyeliner bij vervaging als touch up

De eyeliner blijft in principe altijd zitten. Alleen gaat deze in de loop van de tijd (vaak na 3-5 jaar) wat vervagen. De randjes kunnen minder scherp zijn en de kleurintensiteit kan wat afnemen. Als u dit dan graag bijgewerkt wilt hebben is dat zeker mogelijk.

Kosten bijwerken eyeliner

Binnen 2 jaar €175,-
Binnen 3 jaar €200,-
Binnen 4 jaar €225,-
Binnen 5 jaar €250,-

Heeft u een permanente eyeliner elders laten plaatsen en wilt u het bij ons bij laten werken?
Vaak dient hier dan toch de volledige behandeling gedaan te worden, omdat elke specialist op zijn eigen manier werkt en vaak met andere inkt werkt.Let op! Niet alle eyeliners kunnen door ons bijgewerkt worden. Heeft u een vrij zichtbare eyeliner en wilt u deze bij laten werken dient u hiervoor eerst een foto door te sturen of langs te komen voor een intake gesprek, zodat we kunnen beoordelen of het mogelijk is om de eyeliner bij te werken.