Combibrows/Powderbrows

Powder brows & Combi brows

Naast Microblading kunt u bij Apparance ook terecht voor Powderbrows. Dit is een techniek waarbij we een juiste kleur inkt vervagen in de huid, waarbij het begin van de wenkbrauwen minimaal ingevuld wordt en naar het einde van de wenkbrauw toe de kleur steeds intenser wordt. Dit is een prachtige techniek als u houdt van een sprekende en wat meer aanwezige wenkbrauw als bij microblading. Maar ook voor diegene met een wat vettere huid, omdat Powderbrows bij meer personen mooi geneest als bij microblading. Heeft u een vette huid? Laat dit dan eerst door ons beoordelen, want niet iedereen heeft zo’n vette huid als zij vaak denken.

Checklist microblading powderbrows Apparance

Combi Brows

Iedereen die ons kent zal weten dat wij altijd bezig zijn met de hoogste kwaliteit behandelingen en het werken met de beste producten voor een mooi resultaat, ook voor de langere termijn. Vandaar hebben wij gekozen de Powderbrows/Combibrows techniek te leren bij Katie Dang. Zij is een expert in het creëren van prachtige wenkbrauwen.

Wat maakt de Katie Signature Brow zo speciaal?

Zoals wij de permanente make-up techniek geleerd hebben van Katie Dang maakt het voor iedereen die mooie wenkbrauwen wilt hebben toegankelijk. Doordat de ”Combi Brow” begint met fijne hairstrokes en daarna mooi zacht overgaat in een poeder effect met permanente make-up (PMU) maakt dit een prachtig resultaat.
Met deze techniek kunnen we de overloop van Microblading naar Powderbrows zo subtiel maken zoals u dit zelf wenst. Hoe verder de Powderbrows naar het binnenste deel van de wenkbrauwen lopen, hoe meer de wenkbrauwen aangezet kunnen worden. Wenst u liever een zo natuurlijk mogelijk effect? Dan doen we alleen een stukje van de buitenkanten van de wenkbrauwen met de Powderbrows en de rest met Microblading.

De kosten voor Combibrows – Microblading in combinatie met Powderbrows bedragen €850,- incl. touch up na 4-6 weken.

Tijdelijke actie! Nu €550,-

 

Powderbrows

Vind u al die hairstrokes maar niets? Maar wilt u wel graag prachtige wenkbrauwen? Dan is er ook de keuze om alleen Powderbrows te laten doen. Hierbij wordt er in de juiste kleur inkt een subtiele overloop in de huid gebracht door middel van permanente make-up. Dit oogt meer alsof u een mooie make-up draagt. Ook is deze techniek beter voor iedereen met een vette huid.

De kosten voor Powderbrows bedragen €550,- incl. de touch up na 4-6 weken.

Tijdelijke actie! Nu €375,-

Checklist microblading powderbrows Apparance

Hoe werkt de behandeling?

Tijdens de behandeling bespreken we eerst uw medische gegevens, omdat wij niet in alle gevallen de behandeling toe mogen passen. Vervolgens worden de punten in het gezicht opgemeten door middel van browmapping. Wij tekenen eerst een vorm, zodat u kunt zien hoe de vorm zal gaan worden. Hierna wordt op uw goedkeuring de Combibrow techniek toegepast.
4-6 weken na de behandeling wordt de touch up gepland, waarbij wij alle eventuele lege stukken opvullen. Het kan namelijk altijd zijn dat de inkt niet meteen pakt. Dit heeft te maken met de huid. Dit is bij iedereen verschillend en is nooit vooraf te zeggen. Ook kunnen we de kleur nog aanpassen indien nodig.
Het is erg belangrijk dat wij als salon steriel werken om infecties te voorkomen.
Wij hebben hiervoor een hygiëne verklaring van de GGD.

Waar dient u vooraf rekening mee te houden?

U dient 24 uur van te voren geen alchohol, drugs, koffie, thee en andere dranken met cafeïne te nuttigen. Dit kan het  bloed verdunnen en de inkt sneller uit de huid doen verwijderen. De wenkbrauwen mogen indien gewenst gewoon opgemaakt worden. De make-up wordt voor de behandeling van de huid gehaald.

Waar dient u achteraf rekening mee te houden?

– Houd de wenkbrauwen de eerste week goed droog. Alleen met een watje met water mag je de wenkbrauwen schoonmaken om bacteriën weg te houden.
– Blijf minimaal 2 weken uit de zon/zonnebank. Maar ook na de 2 weken is het erg belangrijk zorgvuldig om te gaan met de zon met betrekking tot de wenkbrauwen. Net zoals onze huid verkleurd van de zonnestralen, verkleurt de inkt in onze huid dus ook. Smeer hiervoor dus goed elke dag een goede zonnebrand creme met factor 30, 40 of 50.
– Smeer de wenkbrauwen elke 4 uur in met een laagje Skin Candy, welke u na uw bezoek van Isabella mee krijgt. Verwijder tussendoor het oude laagje steeds met een wattenschijfje met water om de huid goed schoon te houden. ’s Nachts mag u het laagje de gehele nacht op de huid laten zitten.
– Gebruik geen heftige peelings/lasers op de wenkbrauwen om kleurverlies te voorkomen.

Let op! Plan de behandeling niet kort voor een vakantie. Omdat het een wondje is moet de huid eerst goed genezen. Houd er minimaal 2 weken tussen. Het is belangrijk om de wenkbrauwen na de behandeling altijd in te smeren met zonnebrand crème om verkleuring te voorkomen.

Heb jij al Apparance Brows?

Isabella Albers, uw Phi brows microblading specialist in Etten-Leur.
In heel Nederland, waaronder: Breda, Amsterdam, Arnhem, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Tilburg, Bergen op Zoom, Den haag enz. bevinden zich Phi brows Artists. Zoek altijd welke Phi Artist bij u past. Dit is heel erg belangrijk, zodat u tevreden zal zijn over het eindresultaat.

Ook voor de klanten uit Belgie, Apparance bevindt zich dichtbij de Belgische grens.