Powderbrows

Powder brows & Combi brows

Naast Microblading kunt u bij Apparance ook terecht voor Powderbrows. Dit is een techniek waarbij we een juiste kleur inkt vervagen in de huid, waarbij het begin van de wenkbrauwen minimaal ingevuld wordt en naar het einde van de wenkbrauw toe de kleur steeds intenser wordt. Dit is een prachtige techniek als u houdt van een sprekende en wat meer aanwezige wenkbrauw als bij microblading. Maar ook voor diegene met een wat vettere huid, omdat Powderbrows bij meer personen mooi geneest als bij microblading. Heeft u een vette huid? Laat dit dan eerst door ons beoordelen, want niet iedereen heeft zo’n vette huid als zij vaak denken.

Checklist microblading powderbrows Apparance

Katie’s Signature Brows

Iedereen die ons kent zal weten dat wij altijd bezig zijn met de hoogste kwaliteit behandelingen en het werken met de beste producten voor een mooi resultaat, ook voor de langere termijn. Vandaar hebben wij gekozen de Powderbrows techniek te leren bij Katie Dang. Zij is een expert in het creëren van prachtige wenkbrauwen.

Wat maakt de Katie Signature Brow zo speciaal?

Zoals wij de permanente make-up techniek geleerd hebben van Katie Dang maakt het voor iedereen die mooie wenkbrauwen wilt hebben toegankelijk. Doordat de ”Combi Brow” begint met fijne hairstrokes en daarna mooi zacht overgaat in een poeder effect met permanente make-up (PMU) maakt dit een prachtig resultaat.
Met deze techniek kunnen we de overloop van Microblading naar Powderbrows zo subtiel maken zoals u dit zelf wenst. Hoe verder de Powderbrows naar het binnenste deel van de wenkbrauwen lopen, hoe meer de wenkbrauwen aangezet kunnen worden. Wenst u liever een zo natuurlijk mogelijk effect? Dan doen we alleen een stukje van de buitenkanten van de wenkbrauwen met de Powderbrows en de rest met Microblading.

De kosten voor Katie’s Signature Brows – Microblading in combinatie met Powderbrows bedragen €850,- incl. touch up na 4-6 weken.

Tijdelijke actie! Nu €475,-

Alleen het voorste stukje microblading? Dit kost €425,- incl. nabehandeling na 6 weken.

Powderbrows

Vind u al die hairstrokes maar niets? Maar wilt u wel graag prachtige wenkbrauwen? Dan is er ook de keuze om alleen Powderbrows te laten doen. Hierbij wordt er in de juiste kleur inkt een subtiele overloop in de huid gebracht door middel van permanente make-up. Dit oogt meer alsof u een mooie make-up draagt. Ook is deze techniek beter voor iedereen met een vette huid.

De kosten voor Powderbrows bedragen €550,- incl. de touch up na 4-6 weken.

Tijdelijke actie! Nu €350,-

Checklist microblading powderbrows Apparance

Heb jij al Apparance Brows?