Brows & Lashes

Lash Extensions

Voor de wimperextensions bent u bij Apparance ook zeker aan het goede adres. De specialistes van Apparance zijn al vele jaren bezig met het plaatsen van de mooiste wimper extensions! Wilt u hele subtiele en natuurlijke wimpers? Of heeft u ze liever met een prachtig glamour effect? Dit is beide mogelijk!

De one by one lash extensions zijn vele malen dikker als onze eigen wimpers. Deze zijn dus wel beter voelbaar en zichtbaar. Bij deze techniek wordt er op elk eigen haartje 1 wimper extension geplakt. Heeft u veel wimpers? Dan heeft u een volle bos, maar heeft u weinig eigen haren, dan is het effect ook minder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de meeste gevallen adviseren wij dus de Russian naturel volume techniek, oftewel de 3D t/m 5D techniek. Bij deze techniek worden er 3 t/m 5 lash extensions op 1 eigen wimper geplakt. Hierbij kan het dus erg subtiel gedaan worden, maar ook iets voller.
De extensions zijn vergelijkbaar met onze eigen wimpers wat betreft de dikte, maar omdat het er zo veel meer zijn creëren we een mooie volle natuurlijke bos. Deze wimpers voelt u dus ook vrijwel niet. Wilt u een natuurlijk effect? Dan worden er dus meer 3 of 4 extensions op 1 eigen haar geplakt en wilt u een volle wimper bos? Dan wordt er gewerkt met Russian mega volume, de 5D t/m 10D techniek.

Russian Naturel Volume

Russian Mega Volume Lashes

Brow treatments

De wenkbrauwstylistes van Apparance uit Etten-Leur zijn gespecialiseerd in het stylen van de wenkbrauwen. Of u dit nu met microblading, henna of een andere browtreatment wilt laten doen in onze browbar, het kan allemaal!

Isabella Albers is onze Phi Brow Artist. Met deze prachtige techniek wordt er als het ware een soort permanente make-up toegepast waarbij hele fijne krasjes gemaakt worden in de huid. Deze krasjes lijken op haartjes, oftewel hairstrokes. Deze hairstrokes kunnen gekrast worden in de huid met allerlei soorten kleuren, afhankelijk wat uw wensen zijn.
Bekijk onze pagina Phi brows microblading voor alle uitgebreide informatie.

Henna is een wat onnatuurlijkere behandeling, maar wel erg fijn als u graag wilt kijken welke vorm mooi bij uw gezicht staat als u nog twijfelt over microblading. Bij de henna heeft u de keuze uit diverse tinten, afhankelijk van wat uw wensen zijn. Met henna heeft u meer ingekleurde wenkbrauwen, maar door de juiste kleur kan het toch nog zacht overkomen in het gezicht. Henna blijft gemiddeld 1 tot 2 weken zitten.

De veel geboekte browtreatments in onze browbar zijn ideaal als u van uzelf prachtig volle wenkbrauwen heeft, maar er graag wat meer model in wenst te hebben. Bij deze behandeling meten we uw eigen wenkbrauwen op, harsen de overtollige haren weg, verven de haartjes in de juiste kleur en werken deze mooi bij met de wenkbrauw make-up van Papa Milano voor perfect gestelde wenkbrauwen.

Genoeg keuze dus! Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op T:076-5038513 of stuur een mail naar info@apparance.nl.