Wenkbrauw behandelingen

Wie wilt er nu geen perfecte wenkbrauwen?

Zou u graag een hele andere vorm willen of heeft u zo weinig haartjes waardoor u er niets mee kunt? Wij zijn gespecialiseerd in het perfectioneren van de wenkbrauwen en maken van uw eigen wenkbrauwen de perfecte wenkbrauwen door deze te harsen, epileren, verven met verschillende methodes en in te kleuren met een speciale wenkbrauw poeder. Ook passen we een 3D effect toe, doordat we een hairstroke techniek gebruiken zonder hierbij permanente make-up te gebruiken, maar u hier wel minimaal 2 weken plezier van heeft. Ideaal als u nog niet toe bent aan permanente make-up en niet elke dag de wenkbrauwen weer helemaal opnieuw bij wilt tekenen. Ook leren wij u te werken met de wenkbrauwproducten voor thuis, zodat u met gemak de wenkbrauwen iets bij kan kleuren als dit nodig is.

Welke wenkbrauw behandelingen zijn er allemaal?

Epileren en harsen
Volledige vorm wenkbrauwen    € 14.95
Bijwerken vorm wenkbrauwen  € 13.50

Brow to go                                          €18.50
Epileren, harsen, knippen, highlighten en perfectioneren van de wenkbrauwen met poeder, crème of potlood.

Brow to go + verven                       € 29.50
Epileren, harsen, knippen, verven, highlighten en perfectioneren van de wenkbrauwen met poeder, crème of potlood.

Verven met henna                           € 35,-
Hierbij hoeft u voor ongeveer 2 weken uw wenkbrauwen niet bij te tekenen. De henna kleurt namelijk de huid en de haren. De haren blijven ongeveer 5 weken gekleurd, maar de henna blijft voor ongeveer 2 weken op de huid zitten. Doordat onze huidschilfers loslaten kan het per persoon verschillen hoe snel de henna eraf gaat. Wij adviseren dan ook voorzichtig om te gaan met de wenkbrauwen en er niet te hard met een handdoek overheen te wrijven en geen reinigingsproducten te gebruiken op de wenkbrauwen.

Brow treatment                                € 35,-
Heeft u mooie volle wenkbrauwen van uzelf, maar wilt u deze graag in een perfecte vorm hebben? Met de brow treatment worden ze super strak en krijgen de perfecte vorm. Vervolgens hoeft u ze alleen zelf nog bij te kleuren met wenkbrauw poeder, potlood of crème (als u dit nodig vindt).

Brow treatment excl. verven        € 28.50

Hoelang heeft u er plezier van?

Na ongeveer 4 weken zullen er weer nieuwe haartjes terug gegroeid zijn en sommige ‘oude’ haartjes uitgevallen zijn, waardoor de kleur minder intens is.

Zie hieronder de resultaten:
Brow treatments.