Wenkbrauw behandelingen

 

Home » Wenkbrauw behandelingen

Uw wenkbrauwen in perfecte vorm!

Zou u graag een hele andere vorm willen of heeft u zo weinig haartjes waardoor u er niets mee kunt? Wij zijn gespecialiseerd in het perfectioneren van de wenkbrauwen en maken van uw eigen wenkbrauwen de perfecte wenkbrauwen door deze te harsen, epileren, verven met verschillende methodes en in te kleuren met een speciale wenkbrauw poeder. Daarnaast werken wij ook met henna. Hierbij heeft u 1-2 weken plezier van ingekleurde wenkbrauwen. Henna kleurt de haren en de huid, zodat het lijkt alsof de wenkbrauwen met make-up bijgewerkt zijn. Ideaal als u nog niet toe bent aan permanente make-up en niet elke dag de wenkbrauwen weer helemaal opnieuw bij wilt tekenen. Let op! Het kan zijn dat de henna maximaal 1 week blijft zitten. Dit is afhankelijk van uw huidtype.
Ook leren wij u te werken met de wenkbrauwproducten voor thuis, zodat u met gemak de wenkbrauwen iets bij kan kleuren als dit nodig is.

Welke wenkbrauw behandelingen zijn er allemaal?

Epileren en harsen
In vorm brengen van de wenkbrauwen   € 15.50

Brow to go                                                           €19.50
Epileren, harsen, knippen, highlighten en perfectioneren van de wenkbrauwen met poeder, crème of potlood.

Brow to go + verven                                        € 31.50
Epileren, harsen, knippen, verven, highlighten en perfectioneren van de wenkbrauwen met poeder, crème of potlood.

Verven met henna                                           € 38,-
Hierbij hoeft u voor ongeveer 2 weken uw wenkbrauwen niet bij te tekenen. De henna kleurt namelijk de huid en de haren. De haren blijven ongeveer 5 weken gekleurd, maar de henna blijft voor ongeveer 2 weken op de huid zitten. Doordat onze huidschilfers loslaten kan het per persoon verschillen hoe snel de henna eraf gaat. Wij adviseren dan ook voorzichtig om te gaan met de wenkbrauwen en er niet te hard met een handdoek overheen te wrijven en geen reinigingsproducten te gebruiken op de wenkbrauwen.

Brow treatment                                               € 37.50
Heeft u mooie volle wenkbrauwen van uzelf, maar wilt u deze graag in een perfecte vorm hebben? Met de brow treatment worden ze super strak en krijgen de perfecte vorm. Vervolgens hoeft u ze alleen zelf nog bij te kleuren met wenkbrauw poeder, potlood of crème (als u dit nodig vindt).

Brow treatment excl. verven                     € 30.50

Hoelang heeft u er plezier van?

Na ongeveer 4 weken zullen er weer nieuwe haartjes terug gegroeid zijn en sommige ‘oude’ haartjes uitgevallen zijn, waardoor de kleur minder intens is.

Zie hieronder de resultaten:
Brow treatments.

Of gaat u liever voor langdurig resultaat? Dan kunt u ook kiezen voor de microblading techniek. Hierbij wordt met een fijn mesje inkt in de huid gekrast in de juiste passende kleur. De krasjes worden met een speciale techniek gemaakt, waardoor het lijkt alsof het haartjes zijn. Zo oogt het dus alsof u van uzelf mooie volle wenkbrauwen heeft, doordat de hairstrokes de lege stukjes van de eigen wenkbrauw opvullen.
Wij werken zelf met de Phi brows microblading techniek. Wilt u hier meer over weten?
Bekijk dan deze pagina!