Bindweefselmassage | Natural face lift

 

Home » Bindweefselmassage | Natural face lift

Een natuurlijke facelift zonder naalden!

Wat doet de bindweefselmassage?

– Verbetert de conditie van de huid en de spieren.
– Helpt bij acne, als deze niet meer actief is.
– Maakt littekens soepeler waardoor ze minder opvallend worden.
– Geeft de huid meer volume.
– Helpt bij vermoeidheid en stress.
– Verfraait een vale huid.
– Verbeterd/verstevigd een verslapte en verouderde huid.

Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. Het is een massage die de celvernieuwing activeert, waardoor de huid gaat stralen een jonger aanzien krijgt. Eigenlijk kunnen we wel zeggen dat een bindweefselmassage een natuurlijke facelift is!

Hoe werkt het?

Onder de opperhuid zit ons bindweefsel. Het verbindt de spieren met onze huid. Als u erg moe bent of naarmate u ouder wordt, kan het bindweefsel gaan verkleven waardoor de afvoer van afvalstoffen moeizaam verloopt. Het gevolg zijn: wallen, diepere rimpels, vermoeide uitstraling, grovere poriën en een vale kleur. Door de verklevingen los te masseren, wordt de afvoer van afvalstoffen geactiveerd en de doorbloeding gestimuleerd. Ook wordt er collageen en elastine aangemaakt in onze huid, doordat we met de bindweefselmassage de fibroblasten in de huid stimuleren.

Wat is collageen en elastine?

Collageen en elastine zijn de belangrijke stoffen in ons lichaam die zorgen voor een stevige huid. Collageen zit niet alleen in de huid, maar ook in de haren, nagels, bloedvaten, botten en het kraakbeen. Zo kunt u wel stellen dat collageen een enorm belangrijk deel is in ons lichaam om ervoor te zorgen dat ons hele lichaam goed blijft functioneren. Naarmate we ouder worden (vanaf ons 25e levensjaar) maakt ons lichaam veel minder tot geen collageen en elastine meer aan. Hierdoor ontstaan verslappingen, rimpels enz. Het gebruik van zonnebank en de zon breekt enorm veel collageen en elastine af in onze huid. Komt u toch in de zon? Dan raden wij aan om altijd 3 stappen toe te passen:
– Smeer het gezicht altijd in met minimaal factor 30 (ook onder de zonnebank)
– Draag een petje/hoedje/zonnebril
– Gaat u toch onder de zonnebank? Zet de gezichtsbruiner uit en leg een handdoekje extra over het hoofd.

De aanmaak van collageen en elastine kunnen we blijven stimuleren met de juiste behandelingen. Begin hier zo vroeg mogelijk mee en probeer nog meer schade door zonnestralen/roken/voeding te beperken.

Bekijk ons aanbod aan kuren hieronder.

Bindweefselmassage bij de behandeling:

Voor een krachtige behandeling kan de bindweefselmassage ook in combinatie met de intensievere peelings. Zo kunnen we ons richten op elk huidniveau.
Een bindweefselmassage kan bij vrijwel elke behandeling gedaan worden en kost €27.50 extra.

Wat kost de bindweefselmassage?

De bindweefselmassage kost los €37.50.

Een prachtig resultaat na 2 jaar intensief behandelen!

 

Bindweefselmassage in kuurvorm

Wilt u snelle en succesvolle resultaten behalen? Dan raden wij aan de bindweefselmassage de eerste periode heel intensief te ondergaan. In principe is de bindweefselmassage en intensieve work-out voor uw huid, net zoals bij een krachtige work-out in de sportschool. Sport u 3-5x per week? Dan ziet u hier als u het goed doet waarschijnlijk ook enorm goed de resultaten van. Dit werkt bij de bindweefselmassage het zelfde. Onderhouden hiervan is dus ook erg belangrijk na de kuur!

Wij bieden hiervoor verschillende kuren:

Bindweefsel-pakket 1
Bindweefselmassage 5 x per week | voor 3 weken | €187.50 per week
Totaal prijs €562.50 voor 3 weken.

Betaalt u de kuur in één keer? Dan krijgt u maar liefst €37.50 korting

Bindweefsel-pakket 2
Bindweefselmassage 4x per week | voor 3 weken | €150,- per week
Totaal prijs €459,- voor 3 weken.

Betaalt u de kuur in één keer? Dan krijgt u maar liefst €23.50 korting

Bindweefsel-pakket 3
Bindweefselmassage 3x per week | voor 3 weken | €112.50 per week
Totaal prijs €337.50 voor 3 weken.

Betaalt u de kuur in één keer? Dan krijgt u maar liefst €15.50 korting

Ga thuis verder aan de slag met de bindweefsel cups!

Hou het resultaat na de kuur goed vast met de thuis cups! Hiermee kunt u zelf ook een mildere bindweefselmassage doen als in de schoonheidssalon gedaan wordt. Het is erg belangrijk om de bindweefselmassage goed bij te houden om het resultaat vast te houden. Ook is het natuurlijk mogelijk 1-2 x per week in de salon te blijven komen voor het onderhouden van de bindweefselmassage.

De thuiscups zijn per stuk te koop:
– Mini (voor rondom de mond, de ogen en andere fijne plekjes) €14.95
– Small (voor het hele gezicht, hals en decolleté) €15.95
– Medium (voor het lichaam, perfect bij cellulite!!) €17.95
– Large (voor het lichaam, perfect bij cellulite!!) €18.95

U beweegt te cups van binnen naar buiten en van beneden naar boven.
De cups zijn makkelijk af te wassen en gaan erg lang mee.

Wat kunt u wat betreft voeding nemen om de huid te verstevigen? 

Het is natuurlijk ook enorm belangrijk om een juist voedingsschema te hebben, zodat u er zo voor zorgt dat u er het beste resultaat uit haalt. Dit werkt met het sporten zo, maar ook met de bindweefselmassage.
Wij raden aan naast een gezonde voeding ook extra voedingssuplementen te nemen om er zo voor te zorgen dat u elke dag de juiste hoeveelheid vitamines binnen krijgt. Naast de belangrijke vitamines en mineralen voor onze algemene gezondheid is het ook erg belangrijk om speciale voedingssuplementen in te nemen om ons eigen lichaam meer collageen en elastine aan te laten maken. Het is hiervoor erg belangrijk om viscollageen tripeptiden binnen te krijgen. Dit zorgt er namelijk voor dat ons lichaam zelf aan het werk gezet wordt voor de aanmaak van collageen en elastine in ons gehele lichaam.
Dit voedingssupplement is verkrijgbaar in onze salon. Gaat u starten met een kuur? Dan raden wij dit zeker aan voor het beste resultaat. Het voedingssuplement kost €69.95 per maand. U gebruikt 2 maatschepjes per dag na de maaltijd.

Extra huidverstevigend pakket

Wilt u het beste resultaat wat er bij u te behalen valt? Dan raden onze huidspecialistes van onze schoonheidssalon aan gebruik te maken van het volgende pakket:
– Bindweefsel cups mini & small €30.90
– Voedingssuplement voor de aanmaak van collageen en elastine €69.95.
– Starterskit Nimue: om ervoor te zorgen dat de celvernieuwing in de huid ook goed gestimuleerd gaat worden voor de fijne lijntjes. De poriën worden verfijnd en het huidbeeld wordt stralender. €85,-

Prijs totaal: €185.85

Heeft u interesse in de gezichtsbehandelingen?

Bel voor een afspraak, of bekijk de andere specialiteiten van onze schoonheidssalon.

Apparance, uw huidspecialist in de omgeving van Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Rotterdam, Bergen op zoom en de Belgische grensstreek (Essen, Wuustwezel, Kalmthout, enz.)
Wij helpen u graag op alle vlakken van intensieve huidverbetering.