Payot

 

Home » Payot

Payot

Payot is huidverzorging op natuurlijke basis. Het zit boordevol kruiden, planten extracten en mineralen. De producten voelen heerlijk zacht, smelten op uw huid en hebben een milde geur. Het is niet op dieren getest, parfumvrij en door het gebruik van de juiste verpakkingen zitten er nauwelijks conserveringsmiddelen in. Een aantal lijnen zijn volledig parabeenvrij, zoals de Sensi lijn voor de extreem gevoelige, allergische huid.

Payot heeft erg veel behandelingen die allemaal hun eigen werking hebben op de huid. Het bied een uniek samenspel van specifieke technieken en uitzonderlijk actieve ingrediënten, de solutions-beauté voor het gezicht biedt onvergetelijke momenten. Elk ritueel is gebaseerd op 4 principes, een aanhoudend gevoel van well-being en resultaten op maat:
– Een ontspannende prelude ter ontspanning van de spieren en het wegnemen van vermoeidheidsverschijnselen en stress.
– Diepe reiniging met behulp van peelings, voor het onthullen van een schone en stralende huid door de onregelmatigheden weg te nemen.
– Een specifieke modellerende massage, exclusief voor Payot, biedt een moment van puur genot, stimuleert de microcirculatie in de huid, zorgt ervoor dat energiebanen vrijkomen en verwijderd de aanwezige afvalstoffen.
– Professionele speciaal maskers, aangepast aan uw behoeften voor een direct en lange termijn resultaat.


Met de behandelingen en het thuisgebruik van de juiste producten kunt u een huid enorm zien verbeteren.


De verschillende behandelingen:
My payot experience:                            60 min
De payot gezichtsbehandeling om tekenen van vermoeidheid te vervagen en de huid nieuwe energie te geven dankzij de krachtige werking van ‘superfruit’. Voor elke huid die zichzelf en de huid wil opladen met nieuwe energie.
Hydra experience:                                  60 min
De vochtherstellende behandeling voor uw huid die direct en langdurig het vochtgehalte verbetert. Deze behandeling is bovendien een genot om te ondergaan en laat u volledig ontspannen. Voor een vollere, stralende, soepele huid.
Parfaite Experience:                              90 min       
Complete anti-age behandeling. Parfaite Experience behandelt tegelijkertijd rimpels en huidverslapping. Geeft de huid opnieuw een jeugdige uitstraling, verstevigd haar en strijkt de rimpels glad. U voelt u als herboren na deze behandeling en dat is direct te zien aan uw huid.
Solution Ultra lift:                                   75 min
Verstevigende behandeling voor de rijpe huid. Zorgt dat de minder stevige huid aanspant en verduidelijkt uw gezichtsvorm. Strijkt de huid glad voor een jeugder aanzien.
Solution Techni liss:                              75 min
Payot behandeling met cosmeceutische formule om de eerste lijntjes en bestaande diepere rimpels te bestrijden. Versnelt de huidvernieuwing, versterkt de huidweefsels en vult de huid op. Voor directe en langdurig zichtbare resultaten op de rimpelvorming en een gladder huidoppervlak.
Hydratation Essentielle:                      75 min
De ideale huidverzorgende behandeling om te hydrateren, de huid op te vullen en de eerste tekenen van huidveroudering te voorkomen. Hyaluronzuur en collageen maken de huid zacht, gehydrateerd en geeft de huid een prachtige glans.  Het masker word heerlijk ingemasseerd met koude Hydra-kogels, daardoor word het collageen en hyaluronzuur beter opgenomen in de huid.
Solution Pureté:                                       75 min
De Payot behandeling voor de gecombineerde tot vette huid. Deze behandeling verwijdert onzuiverheden en brengt balans in de talgafscheiding. Voor een intens schone, matte en vlekkeloze huid.   
Solution Douceur Essentielle:            75 min
Payot behandeling voor de gevoelige huid. Vermindert direct roodheid en kalmeert de huid. Deze behandeling geeft de huid een rustig aanzien en comfort.
Nutri Solution:                                         60 min      
Payot’s behandeling voor het droge huidtype. Geeft de huid comfort en zachtheid. Na de behandeling voelt de huid soepel aan en heeft zij haar gezonde gloed terug.
Solution Peau Nette:                              45 min        
Een diepreinigende behandeling om uw huid te ontdoen van onzuiverheden en een gezonde, frisse huid te krijgen die straalt van schoonheid.
Solution Flash Eclat:                              45 min       
Een behandeling die de huid laat herleven en een duidelijke oppepper geeft. Een superfruit cocktail voor elke huid die een schoonheidsboost nodig heeft of wanneer u een feestje heeft.
Voor de man: Solution Optimale:     60 min        
Specifieke behandeling afgestemd op de huid van de man. Zorgt voor een schone en sterke huid. Stimuleert de mannenhuid en zorgt voor een gladder huidoppervlak en een frisse kleur.