Bruidsarrangement

Beste aanstaande bruidjes,

U gaat binnenkort trouwen! Gefeliciteerd!
Wij hebben een leuk arrangement voor u samengesteld!

Tegenwoordig woont 80% al samen voordat ze gaan trouwen. Hierdoor wordt het een lastig verhaal wie waar zal overnachten. Wij hebben daar eens goed over na gedacht. Hoe leuk zou het zijn als u samen met uw moeder of beste vriendin kan overnachten op een mooie locatie waar ook meteen de kapster en visagiste klaarstaan om u op deze grote dag te kunnen laten stralen. Wij maken het schema van te voren voor u, zodat u uzelf op de trouwdag verder nergens meer druk over hoeft te maken. Ook de bruidsjurk neemt u mee, zodat u vanaf Apparance kan vertrekken naar de trouwlocatie.

Kom de dag voor de bruiloft naar Apparance en laat uzelf even helemaal ontstressen in de private Spa met verschillende wellness faciliteiten, waaronder de Finse sauna, stoomcabine, whirlpool, collageenbad enz. Geniet eventueel van een heerlijke lichaamsmassage waarbij de vermoeidheid nog even lekker uit de rug, benen en voeten wordt gemasseerd. Laat vervolgens het haar alvast wassen en in model föhnen, zodat u dit niet de volgende ochtend nog moet doen.

Wordt wakker in de rustige omgeving waar u even weg bent van alle drukte en geniet samen met uw gezelschap van een heerlijk ontbijt.
Vervolgens wordt het haar en de make-up gedaan, zodat u helemaal klaar bent voor deze prachtige dag.
Ook van het gezelschap kan het haar en de make-up gedaan worden. Laat dit wel vooraf weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij adviseren wel om vooraf een proefmake-up en proefkapsel te doen, zodat u zeker weet wat u wilt.

Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan even contact op met de dames van Apparance, zodat we samen kunnen kijken of uw trouwdag nog beschikbaar is.

#bridetobe #wedding #weddingday