Bruidsarrangement

Beste aanstaande bruidjes,

U gaat binnenkort trouwen! Gefeliciteerd!
Wij hebben een leuk arrangement voor u samengesteld!

Apparance is gespecialiseerd in het creëren van de mooiste feestkapsels en make-up voor speciale gelegenheden, zoals trouwerijen.
Gaat u trouwen en wilt u graag dat uw uitstraling op de dag zo prachtig is dat u zich de gehele dag niet druk hoeft te maken over uw haren en make-up? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij kijken tijdens de proef sessies al naar de meest kleine dingen. Zien wij dat er ongewenste haartjes in het gezicht aanwezig zijn? Of zijn er bepaalde kleine aanpassingen mogelijk aan uw huid en/of haren, zodat u op de trouwdag helemaal straalt? Dan geven wij dit zeker aan. Niets is verplicht, maar wij zijn de specialisten die u daarin kunnen helpen en adviseren. 

Tips voor een prachtige look op de bruiloft:

– Laat ongewenste haargroei verwijderen, het liefst ongeveer 5 -7 dagen voor de bruiloft. Zo zijn eventuele reacties op hars weer mooi verdwenen. Denk bijvoorbeeld aan de bovenlip en het in model laten brengen van de wenkbrauwen en eventueel verven van de wenkbrauwen.
– Vergeet de haren niet! Laat de haarkleur nog even mooi opfrissen met een goede haarcocktail of intensieve kleuring. Voor de bruidegom, vergeet ook de kappersafspraak niet. Voor deze mooie dag is het belangrijk dat de contouren mooi bijgewerkt zijn en eventuele oorharen/neusharen/lange wenkbrauwharen netjes weg gewerkt zijn.
– Om de make-up zo mooi mogelijk te krijgen raden wij aan om op tijd te starten met goede huidbehandelingen. Begin het liefst minimaal 3-4 maanden van te voren, want dit heeft tijd nodig. Wat mag je verwachten wat er dan gaat gebeuren met de huid? De huid gaat meer stralen. De doffe huid verdwijnt, omdat alle dode huidcellen verwijderd worden met goede peelings en producten voor thuis. Door een goede hydratatie krijgt uw huid een prachtige, gezonde glans. De poriën verfijnen en eventuele vlekjes worden minder en verdwijnen. 
Benieuwd wat wij voor uw huid kunnen betekenen? Plan dan uw afspraak in onze salon bij de huidspecialisten.
– Schaf voor de trouwdag zelf de lipliner & lipstick/gloss aan, zodat u de gehele dag de lippen indien nodig bij kan werken. Dit is het enige wat bijgewerkt dient te worden. Verder blijft alles de gehele dag goed zitten.
– Komt er een emotioneel moment? Vang dan de tranen meteen op, zodat de make-up niet uit zal gaan lopen.
– Doe vooraf goed onderzoek naar een goede nagelstyliste. Ga niet perse op zoek naar bruidsnagels, maar kijk vooral naar welke nagelstylistes de nagels plaatsen die u aanspreken.
Combineer de afspraak voor de proefmake-up, het proefkapsel en het passen van de trouwjurk voor een mooi compleet plaatje.
Wimperextensions maken de look helemaal af! Én ook nog eens enorm handig als u na de bruiloft op huwelijksreis gaat. Begin wel ruim om tijd met de eerste afspraak, want als u de wimpers toch liever voller, natuurlijker, langer of korter wilt is dat wel zo fijn dat we hier nog alle tijd voor hebben om er achter te komen wat u graag wilt op de trouwdag. Bekijk onze soorten wimperextensions hier!
– En vergeet de tanningspray niet! Heeft u een blanke huid? Dan is de tanningspray iets wat u nét die mooiere look zal geven. Begin hier wel op tijd mee met proberen, want u moet zich er wel fijn bij voelen op deze belangrijke dag. Probeer het minimaal 2 maanden vooraf een keer goed uit. U kunt dit zelf doen met de Marc Inbane tanningspray welke wij verkopen in de salon. Dit leggen wij graag voor u uit hoe u dit goed kan doen zonder problemen.

Prijzen:

Totaal arrangement
incl. proefkapsel & proefmake-up
incl. bruidskapsel en bruidsmake-up op de trouwdag
Totaal €405,50

Proefmake-up en make-up op de trouwdag – €155,50
Proefkapsel en kapsel op de trouwdag: – €250,-

Wij komen indien gewenst ook op locatie op de trouwdag.
Hiervoor komen er alleen kosten bij voor het op locatie komen per stylist. Wij kunnen dit voor u berekenen, zodra u de gewenste locatie weet. Neem hiervoor contact met ons op.

Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan even contact op met de dames van Apparance, zodat we samen kunnen kijken of uw trouwdag nog beschikbaar is.

Kom de dag voor (of na) de bruiloft naar Apparance en laat uzelf even helemaal ontstressen in de private Spa met verschillende wellness faciliteiten, waaronder de Finse sauna, stoomcabine, whirlpool, collageenbad enz. Geniet eventueel van een heerlijke lichaamsmassage waarbij de vermoeidheid nog even lekker uit de rug, benen en voeten wordt gemasseerd. Laat vervolgens het haar alvast wassen en in model föhnen, zodat u dit niet de volgende ochtend nog moet doen.

#bridetobe #wedding #weddingday