Phi brows Microblading

Microblading Phi brows

Microblading is dé nieuwe trend binnen permanente make-up. Het is minder definitief als permanente make-up, omdat het ongeveer 2 jaar blijft zitten. Microblading is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar u wel lang plezier van heeft en niet wekelijks terug hoeft te komen naar de schoonheidssalon.

In microblading zit erg veel verschil. Wij werken zelf uitsluitend met Phi brows, omdat dit de meest uitgebreide en natuurlijke manier is van microblading. De vorm wordt hierbij aangepast aan uw eigen gezichtsvorm, afstand van de ogen en afmetingen in het gezicht. Phi brows is daarom ook de meest uitgebreide techniek op het gebied van microblading. Door de strenge toelating is het belangrijk dat er gewerkt wordt via de werkwijze van Phi.

Wat doen we precies met microblading?

Wij maken kleine krasjes in de huid welke lijken op fijne haartjes (hairstrokes). Hierdoor lijken uw eigen wenkbrauwen mooi vol en hoeft u ze niet meer bij te tekenen. Bij deze techniek wordt de inkt vele malen minder diep gezet dan tatoeages of permanente make-up, waardoor u er nooit voorgoed aan vast zit en u geen last heeft van verkleuringen of een te donkere wenkbrauw.

Hoe werkt de behandeling?

Tijdens de behandeling bespreken we eerst uw medische gegevens, omdat wij niet in alle gevallen de behandeling toe mogen passen. Vervolgens worden de punten in het gezicht opgemeten die uiteindelijk uw perfecte wenkbrauwvorm gaan volgen. Wij tekenen eerst een vorm, zodat u kunt zien hoe de vorm zal gaan worden. Hierna wordt op uw goedkeuring de microblading techniek toegepast.
6 weken na de behandeling wordt de touch up gepland, waarbij wij alle eventuele lege stukken opvullen. Het kan namelijk altijd zijn dat de microblading niet meteen pakt. Dit heeft te maken met de huid. Dit is bij iedereen verschillend en is nooit vooraf te zeggen.
Het is erg belangrijk dat wij als salon steriel werken om infecties te voorkomen.
Wij hebben hiervoor een hygiëne verklaring van de GGD.

Wat kost microblading met de Phi brow techniek?

De kosten bedragen €450,- incl. de touch up na 6 weken.

TIJDELIJKE ACTIE!        NÚ €350,-

Waar dient u vooraf rekening mee te houden?

U dient 24 uur van te voren geen alchohol, drugs, koffie, thee en andere dranken met cafeïne te nuttigen. De wenkbrauwen mogen indien gewenst gewoon opgemaakt worden. De make-up wordt voor de behandeling van de huid gehaald.

Waar dient u achteraf rekening mee te houden?

– Houd de wenkbrauwen de eerste week goed droog. Alleen het watje met water om de wenkbrauwen schoon te houden mag gebruikt worden.
– Blijf minimaal 2 weken uit de zon/zonnebank. Maar ook na de 2 weken is het erg belangrijk zorgvuldig om te gaan met de zon met betrekking tot de wenkbrauwen. Net zoals onze huid verkleurd van de zonnestralen, verkleurt de inkt in onze huid dus ook.
– Gebruik geen heftige peelings/lasers op de wenkbrauwen om kleurverlies te voorkomen.

Wanneer kan de behandeling niet gedaan worden?

– Bij ernstige ziektes zoals kanker kan in veel gevallen geen microblading gedaan worden. Heeft u wel een enorme wens dat uw wenkbrauwen gedaan worden? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen bespreken wat we voor u kunnen betekenen.
– Bij Roaccutane (een medicijn tegen acne) mag de behandeling niet gedaan worden. De weerstand van de huid is te laag om een behandeling te laten ondergaan. Na beëindiging van de kuur dient u een wachttijd aan te houden van minimaal 6 maanden.
– Heeft u een aandoening aan het hart? Neem dan eerst contact op met uw huisarts of u de behandeling mag ondergaan.
Microblading is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Let op! Plan de behandeling niet kort voor een vakantie. Omdat het een wondje is moet de huid eerst goed genezen. Houd er minimaal 2 weken tussen. Het is belangrijk om de wenkbrauwen na de behandeling altijd in te smeren met zonnebrand crème om verkleuring te voorkomen.

Download hier de voor en nazorg instructies  VOOR EN NABEHNDELING PHI BROWS 2

 

Isabella Albers, uw Phi brows microblading specialist in Etten-Leur.
In heel Nederland, waaronder: Breda, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Tilburg, Bergen op Zoom, Den haag enz. bevinden zich Phi brows Artists. Zoek altijd welke Phi Artist bij u past. Dit is heel erg belangrijk, zodat u tevreden zal zijn over het eindresultaat.

Ook voor de klanten uit Belgie, Apparance bevindt zich dichtbij de Belgische grens.

 

 

Meer informatie? Neem contact met ons op: 076-5038513