Facial waxing

Facial waxing – Gezichtsontharing

De nieuwste trend is om alle gezichtsbeharing te verwijderen, zodat u een hele gladde en frisse huid krijgt. De contouren in het gezicht komen nog mooier naar voren en alle donshaartjes zijn verdwenen.

Alle haartjes worden geharst met speciale hars voor het gelaat, welke zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huidjes. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk.
Met het harsen worden alle haartjes inclusief haarwortel eruit getrokken. Hierdoor moet de haar weer opnieuw gaan groeien. Hoe vaker u dit herhaalt, hoe zwakker het haarzakje kan gaan worden, waardoor het op een langer termijn kan zijn dat de haren minder hardnekkig worden en misschien op den duur zelfs wegblijven.
Met het scheren van het haartje blijft het worteltje zitten en haalt u de haar alleen weg tot op het huidoppervlak. Hierdoor is hij na één of twee dagen alweer boven het huidoppervlak gegroeid. Met het harsen duurt dit langer, omdat het haartje weer helemaal opnieuw moet gaan groeien. Het verschilt per persoon, maar de meeste haren blijven ongeveer 2 weken weg.
Wilt u het laten doen voor de vakantie? Houd er dan wel rekening mee dat uw huid sneller kan verbranden, omdat alle dode huidcellen mee verwijderd zijn van uw huid. Smeer de huid goed in met minimaal SPF 30 en doe de behandeling minimaal 2 dagen voordat u vertrekt.

Ook zeer geschikt voor heren.
Met deze behandeling kunt u strakke lijnen laten harsen bij uw baardgroei.

Prijzen:
Hals, wangen, bovenlip en kin: € 26,-
Hals, wangen, bovenlip, kin en wenkbrauwen: € 38.50
Hals, wangen, bovenlip, kin en voorhoofd: € 38,-
Baardgroei strak laten harsen: € 18.50
Neusharen wegharsen: € 13,-